SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo je pobijedio Rabotnički s 4:0, ali to je utjeha samo za domaće terene. Posvuda smo tražili Majera. Nije ga bilo! Ako ne potpiše u utorak ili srijedu, neće ga ni biti, rekao je Bjelica. Bez njega nema nade. Odlazak Olma bio bi katastrofa

Foto: Djuka / Šitum najbolji s dva postignuta golaFoto: Djuka / Šitum najbolji s dva postignuta gola
DINAMO - RABOTNIČKI 4:0 (3:0)
 
ZAGREB - Stadion Hitrec-Kacian. Gledalaca: 2.000. Glavni sudac: Pečarić (Zagreb). Pomoćni suci: Marić i Vuković (Zagreb).
 
Strijelci: 1:0 - Šitum (15), 2:0 - Šitum (27), 3:0 - Perić (43), 4:0 - Marin (48).

Dinamo: Zagorac - Stojanović, Rrahmani, Perić, Leovac - Šunjić - Šitum, Fiolić, Olmo, Oršić - Hodžić; 2. poluvrijeme: Šemper - Rrahmani, Lešković, Dilaver, Lecjaks - Knežević - Marin, Hajrović, Gojak, Menalo - Budimir. Trener: Bjelica. 

Rabotnički: Božinovski - Stević, Climaco, Borja, Herrera - Peev, Stjepanović - P. Petkovski, Stefanović, Bopesu - Geoffrey; 2. poluvrijeme: Jankov - Najdoski, Mitrev, Sadiki - Šarkoski, Peev (od 63. Koleski), Stefanović (od 63. Petrovski), Ackovski, Dodevski - F. Petkovski, Stankovski). Trener: Jovanovski.

Dinamo je u prvoj probi pobijedio Rabotnički s 4:0 (3:0). Gosti iz Makedonije su na pripremama u Čatežu, a na kraju prošloga prvenstva bili su treći na ljestvici.

Tražili smo Lovru Majera koji bi trebao pojačati Dinamo, ali njega nije bilo ni predvečer u Maksimiru, kao ni u jutro u svom dosadašnjem klubu na Kajzerici.

-Nadam se da će Majer potpisati u utorak ili srijedu. Ako dotad ne pristupi onda od toga vjerojatno neće biti ništa, izjavio je trener Nenad Bjelica.

Zašto počinjemo s Majerom? I današnja utakmica je dosta jasno potvrdila da će Dinamo imati konkurentnu momčad za domaće prvenstvo i bez Majera, ali za neki iskorak u inozemstvu, osobito da bi se plasirao u natjecanje Lige prvaka po skupinama koje počinje 18. i 19. rujna, bez Majera, neće biti mnogo izgleda. I to naravno s unapredovanim Majerom koji će već na početku potvrditi svu širinu svoga talenta.

Dinamo je odigrao vrlo dobro prvo poluvrijeme, iako suparnik nije bio na razini ni jednoga prošlosezonskoga hrvatskoga prvoligaša. Modri su igrali lijepo. Osobito se isticao Šitum s dva pogotka, ali mozak ove momčadi je Španjolac Olmo i bila bi katastrofa da on ode. Hodžić je dvaput promašio idealne šanse i to svakako nije preporuka za njega.Drugo poluvrijeme nije bilo tako dobro, iako je trener izrazio zadovoljstvo i tom dionicom.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room