SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Majer je potpisao na pet godina. Mamić vjerojano silno pati u svojoj rezervnoj domovini. Koji će član troglavoga orla, Barišić, Kodžoman ili Svetina biti pobjedik? Barišić je za to prestar. Svetina je najsposobniji. Možda ipak nijedan?

Foto: Djuka / Majeru desetka u novom DinamuFoto: Djuka / Majeru desetka u novom Dinamu

U Maksimiru je danas trebao biti svečani dan. Bio je utoliko ukoliko je najzad potpisao Lovro Majer. Potpisao je ugovor na pet godina.
Jedan novinar je pitao: je li Vaša mama bila teški progovarač?
-Nije mama, ja sam držao sve konce, demantirao je Majer nagađanje.
Za stolom s Majerom i glasnogovornikom Lesičkim sjedio je predsjednik Uprave 48-godišnji Sinjanin Ivan Kodžoman, financijaš i revizor, ali bez iskustva u nogometu. Na vrata je došao 49-godišnji Tomislav Svetina, potpredsjednik kluba i član Uprave koji je rano jutros doputovao iz Rostova na Donu. Za glavnim stolom nije sjedio. Svetinu je Mamić zimus realno razvlastio što bi moglo značiti i izvjesno međusobno nepovjerenje, premda i ne mora biti. Vidjeti će se to još. Ako se Svetina otrgne bila bi to izvrsno samo je pitanje što će reći "druga strana obale" do koje treba doplivati i za nju se primiti. Ipak u fiškalske vještine se može vjeroravati. Mirka Barišića, 82-godišnjega predsjednika vidjeli smo u mercedesu na parkiralištu. On u press centar nije ulazio. Previše je tu hipoteaka!
Taj, nazovimo ga, troglavi orao koji sad "zajednički" kormilari vjerojatno se neće dugo održati. Prije svega u ljudskoj prirodi nije da trpi kolektivno rukovođenje. Svatko takav, koji u početku sudjeluje, želi se što prije osloboditi takovoga stanja. Želi biti barem prvi među jednakima. To za početak, a onda biti posve samostalan, na čelu. Makar i u smislu da kao jedini odlazi na Buško jezero u Zidine po direktive Zdravka Mamića. Ako to odlaženje još i traje neće dugo, barem dok ne bude jasno je li prošla odluka o "zločinačkom udruživanju" i podignuta druga optužnica protiv Mamića i društva.
 Ali biti će i drugih pritisaka na "troglavoga orla". I to za smjenu! Neovisno od njihovih međusobnih odnosa.
Mora da je Mamiću sada u rezervnoj domovini vrlo teško. Nekako prođu prvi dani, dok je zanimanje medija još prisutno, a kad ostanu samoća i suočavanje sa samim sobom, onda se psihološki položaj jako pogoršava. Depresija je neumoljiva. Pogotovo kod Mamića kod kojega je novac i posjedovanje vrlo važna stvar, ali su javni reflektori još važniji. Daleko je od Dinama u fizičkom, smislu, daleko je od Rusije i reprezentacije u svakom smislu, nema vlasti ni utjecaja, gotovo da za njega nema gorega.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>