SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Poslije 2:0 Rudeš je s Krškom odigrao 2:2. Izgleda da će trebati zapamtiti 18-godišnjeg Roberta Miškovića na posudbi iz Osijeka II, rođenoga u Njemačkoj. Vrlo dobar dojam ostavio je i F. Vojković iz Hajduka. M. Šarić pogodio stativu

Foto: Djuka / Vojković gol za vodstvo Rudeša 2:0Foto: Djuka / Vojković gol za vodstvo Rudeša 2:0
RUDEŠ - KRŠKO 2:2 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion u Rudešu. Gledalaca: 50. Glavni sudac: Marić, Pomoćni sudac: Firm. Pomoćna sutkinja: Karla Šegota.
 
Strijelci: 1:0 - Mišković (17), F. Vojnović (57), 2:1 - Mandić (67) 11 m, 2:2 - Ahmetović (69).
 
RUDEŠ: Picak, Burić, Jelić, V. Soldo, Boršić, Jukić, Milenković, Mišković, Da Silva, Klepač, B. Petrović (Mohorović, Lojber, Crnogorac, Vučemilović, J. Vojnović, Tolić, Šokčević, Šarić, F. Vojković, Vidović, Arb Manaj. Trener Matić.
 
KRŠKO: Zalokar, Kulinitš, Zakrajšek, štefulj, Kovačić, Ogrinec, Ahčin, Ossama, Ristovski, Gregov, Vekić (Frelih, Žerjav, Belak, Ahmetović, Sokler, Vidović, Nesher, Borisavljavić, Mirt, Mandić, Kostanjšek). Trener Ščulac.
 
Rudeš se sastavlja i pomalo diže. Protiv  prošlosezonske sedmoplasirane momčadi slovenske prve
lige vodio je s 2:0 da bi na kraju završilo 2:2. Čini se da su Slovenci počeli sa slabijom momčadi i nastavili s jačom, ali to ne mijenja relativno dobar dojam o perspektivi hrvatskoga kluba.
-Prebrzo smo gubili lopte, no to je sitnica u odnosu na našu ukupnu situaciju koja se popravlja. Ja sam optimist, istaknuo je trener Rudeša Matić.
Sada se već uočava i nekoliko pojedinaca iz toga velikoga broja u kojem je malo poznatih. U prvom poluvremenu iskazao se strijelac pogotka, 18-godišnji prednji vezni Robert Mišković koji je došao na posudbu iz Osijeka II. Momak je Osijeku pristupio u studenome 2016. godine iz njemačkoga Ingolstadta gdje je i rođen. Tehničar je, znalac, dribla, k tome je i jako mlad i treba ga zapamtiti. Drugi uočeni je Frane Vojković (21) na posudbi iz Hajduka koji je zabio u nastavku susreta. Prošlu sezonu nosio je dres Cibalije. Drugo poluvrijeme odigrao je i Miroslav Šarić (32) koji je prije 15-ak godina počeo u Dinamu. Efektnim udarcem pogodio je vratnicu.
U izvještaju s prošle utakmice pogrešno smo objavili da je Albanac Manaj došao iz španjolske Granade. To nije Rey Manaj nego Arb Manaj iz Trepče. Ispričavamo se i onima koji su podatak prepisali i također pogriješili.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>