SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo je zabio šest golova, ali je prvo poluvrijeme gubio i dojam je bio loš. Prvi nastup Majera prošao je bez oduševljenja. Olmo nije igrao. Hajrović dribla i gura kroz noge, kao nekada slavni Garrincha, no bez efekta

Foto: Djuka / HajrovićFoto: Djuka / Hajrović
Slatko je postići šest golova, makar u prijateljskoj utakmici i protiv austrijskoga drugoligaša, ali nije dobro ako u prvom poluvremenu gubiš s 0:1 u relativno boljem sastavu od onoga koji je u nastavku postigao tako uvjerljivu pobjedu. To se može ustvrditi za Dinamovih 6:1 (0:1) protiv Austrije Klagenfurt u Murskoj Soboti u sklopu priprema u Sloveniji. Golove su dali Hodžić (59), Šunjić (72), Hajrović (76), Benković (83), Menolo (86) i Gojak (89). Za Austrijance zabio je Zakany u 22. iz slobodnoga udarca s 20-ak metara.
Prvo poluvrijeme bilo je rezultatski loše zbog brojnih neiskorištenih šansi, ali i nesumnjivih slabosti u igri Dinama, dok su u nastavku Austrijanci, uz ostale, uveli golmana koji praktički nije uhvatio ni jednu loptu i čini se da ne bi mogao braniti ni u trećim HNL.
Ta, nazivimo je, trenutačno najbolja momčad, osim Olma koji uopće nije igrao, izgledala je ovako: Horkaš, Rrahmani, Benković Dilaver, Leovac, Šunjić, Knežević, Majer, Hajrović, Marin, Hodžić.
Bilo nam je bitno vidjeti prvi nastup Majera, odnosno tandema Šunjić - Majer koji je prešao iz Lokomotive. To bi, uz Olma, ako ne ode u inozemstvo, plus Gavranović, trebala biti glavna Dinamova poluga prema naprijed. No, u svom prvom nastupu Majer se nije isticao. Igrao je 60 minuta. Šunjić je bio osrednji. Valja uzeti u obzir da su to ipak pripreme, ali u procjenama za dalje, nikako ne treba zaboraviti činjenicu da Austrija Klagenfurt nije sastav za usporedbu.
Po nekom našem dojmu najbolji je bio Hajrović. On dribla i gura kroz noge, kao nekada slavni Garrincha, s tom razlikom što to nema pravoga efekta. Čak ni protiv dojučerašnjega trećeligaša. 
Zabio je doduše gol i dvaput pogodio stativu, no Dinamovi ciljevi su viši. Taj zaključak vrijedi i za Hodžića koji je postigao jedan pogodak i također pogađao stative.
Prvi dio priprema nije razdoblje za prognoze. Ipak, usuđujemo se reći da to neće biti momčad za Europu.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room