SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

HNK Gorica izgubila u Brežicama od Tuzle. Igrači se dvaput skoro potukli. Lovrić i jedan Tuzlak isključeni. Bosanci srčani i agresivni kao da se igrala službena europska utakmica. Gorica svojim greškama primila golove. Zvijezde podbacile

Foto: Djuka / U srazu Tuzle i Gorice novopečenih prvoligaša pobjeda tuzlacimaFoto: Djuka / U srazu Tuzle i Gorice novopečenih prvoligaša pobjeda tuzlacima
HNK GORICA - FC TUZLA CITY 0:2 (0:0)
 
BREŽICE - Stadion NK Brežica. Gledalaca: 30. Glavni sudac: Fridl (Slovenija). Pomoćni suci: Šabec i Radosinovič (Slovenija).
 
Strijelci: Mahmutović (55), 0:2 - Omerović (88).
 
Isključeni: Lovrić (Gorica) i Nukić (Tuzla City) u 80. minuti.
 
HNK GORICA: De Biaggi (od 46. Kahlina), Čurek (od 46. Mčedlišvili), Ljubisavljević (od 64. Čagalj), Krizmanić (od 46. Jovičić), Špičić (od 46. Žutić), Zenko (od 64. Maslowski), Maloča (od 64. Marina), Dabro (od 46. Atiemwen), Dvorneković (od 64. Matošević), Šloler (od 64. Lovrić), Gudelj (od 64. Zwolinski). Trener Jakirović.
 
FK TUZLA CITY: Fejzić, Kojić, Kostić, Efendić, Šećerović, Stjepanović, Šarčević, Crnkić, stojčev, Murga, Poturalić (Mahmutović, Omerović, Stokić, Nukić, Obradović, Mitrović, Miloković, Čonar). Trener Starčević.
 
U Brežicama je HNK Gorica, novi član Prve HNL, izgubila od FK Tuzle Cityja, novoga člana Premijer lige BIH s 0:2 (0:0). Tuzlaci su na pripremama u Čatežu. Do 18. lipnja Tuzla se zvala Sloga iz Siminog Hana i pod tim imenom je poznatija. Predsjednik je negdašnji čelni čovjek Slobode iz Tuzle kontroverzni Azmir Husić. Svoje utakmice u prvoligaškom društvu igrati će na stadionu u Tušnju. Jedno vrijeme u prošloj sezoni trener je bio Ratko Ninković, poznat kao trener HAŠK-a.
Iako pripremna i prijateljska, bila je to tvrda i neobično agresivna utakmica u kojoj je u dva navrata u drugom poluvremenu zamalo došlo do tučnjave. Dvojica igrača, Lovrić i Nukić, isključeni su deset minuta prije svršetka. 
Goričani su bili iznenađeni motiviranošću svoga pandana iz Bosne koji u dvoboj nije ušao da odradi jedan jači trening susret, nego da pobjedi novi prvoligaški sastav države koja je četvrt-finalist svjetskoga prvenstva.
-Ovo je pobjeda za samopouzdanje u daljnjim pripremama, zadovoljno je izjavio trener Slobodan Starčević (46) rođen u Banjaluci.
Gorica je u prvom poluvremenu kada je s druge strane stajao jači sastav Tuzle bila bolja s više šansi, ali u nastavku kada su igru ušli, recimo to tako, bolji igrači izgubila je. Baš ti bolji igrači su mislili da će to biti lakše, no premijer ligaš koji je manje mijenjao, zaigrao je srčanije i agresivnije, a k tome su uslijedile i pogreške igrača našega kluba, pa je na kraju i taj 0:2 poraz sasvim realan. Dečki se nisu nadali da će Bosanci gristi kao da je riječ o službenoj europskoj utakmici.
Najjače zvijezde Gorice nisu se istakle. Možda su bile premalo u igri? 
-U pripremama moraju igrati svi. Pa čak i da se i pretpostavi sastav na početku, prvenstvo je dugo, ozljede i kartoni su uobičajena stvar i momčad mora biti šira od 11 imena. Osim toga u pripremama se uvijek netko može nametnuti i biti uočen tako da i ovakve utakmice s puno izmjena imaju smisla, objasnio je trener Gorice Sergej Jakirović i zaključio:
-Igrali smo u najzahtjevnijem dijelu priprema kada su igrači osobito umorni. Ali nama je ova utakmica puno toga otkrila. Prije svega da moramo biti odgovorni u svakom trenutku. Primili smo dva gola našim greškama. Osim toga i kad nas ne ide gol, moramo znati zadržati 0:0.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>