SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo je i s nešto presinga pobijedio Poljake, ali su oni gol dali sami sebi i nisu imali vratara prometnika. Bjelica još nije ponudio sastav ni sustav igre. Čeka se ga u Sesvetama 18. VII. Šunjić i Knežević bili su najbolji

Foto: Djuka / Bojan KneževićFoto: Djuka / Bojan Knežević

Ovaj put vratari nisu bili prometnici, kao u prethodna dva susreta, pa je Dinamo pobijedio poljskoga prvoligaša Cracoviu samo s 1:0 (0:0) na pripremama u Murskoj Soboti. Iako su i taj gol Poljaci zabili sami sebi i to u 90 minuti, ipak valja reći da je ova prijateljska predstava bila bolja od prethodne dvije. I protivnik iz Krakowa je svakako jači o austrijskog i slovenskog sastava. Bilo je danas i presinga i volje za pobjedom Dinamovih igrača, no daleko je to od nekoga zaključka o sustavu igre i sastavu momčadi.
Prema napisanom programu, slijedi deset dana priprema u Zagrebu bez utakmica i onda u srijedu 18. srpnja u Sesvetama prva od dvije završne provjere.
Proteklih dana čuli smo dvije procjene drugih trenera. Bračun misli da Olmo i Majer ne mogu igrati zajedno, jer su igrači istoga profila. U četvrtak u Brežicama trener Gorice Jakirović nam je rekao:
-Bjelica će napraviti dobar posao.
A mogu li Majer i Olmo igrati zajedno?
-Moraju!
Što je to dobar posao, nismo s Jakirovićem ulazili u raspravu. Ako su to sigurne pobjede nad Interom i Slaven Belupom, te malo žešći okršaji s Hajdukom i Rijekom, pa osvojena dvostruka kruna: prvenstvo i Kup, onda bi to bilo to! Ako bi se dogodila i kakva senzacija u Europi, Bjelica bi svakako napravio i više od "dobroga posla". Ali bez prvoga, za Dinamo opredijeljena javnost vjerojatno neće biti zadovoljna.
Za očekivati je da će u sljedećih desetak dana Bjelica sa 80 posto sigurnosti doći do idealnoga sastava i predstaviti ga u Sesvetama. To neće biti momčad jakosti one kakvu je u Europu prije dvije godine odveo trener Kranjčar, no sve nas zanima kako će se u toj brojnoj i prosječnoj ponudi snaći relativno nov, Bjelica.
Ono što je u tri nastupa ponudio u Murskoj Soboti bilo je za trenere zasigurno logički i dobro u ovom razdoblju priprema. Ali za znatiželjne promatrače nije. Pogotovo što Olmo i Majer i nisu igrali zajedno. Možda tek jedan zaključak: Šunjić i Knežević u prošloj sezoni Lokomotivini, bili su najbolji.
Dinamo: Zagorac - Stojanović, Dilaver, Perić, Lecjaks - Šunjić - Hajrović, Gojak, Olmo, Menalo - Hodžić (2. poluvrijeme: Zagorac - Moharrami, Rrahmani, Theophile, Leovac - Knežević - Marin, Fiolić, Majer, Oršić - Šitum).

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>