SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Knežević: Već sam imao ugovor na stolu kad su s Kajzerice javili, ništa od Babića! Inter opet trenira u Kupljenovom. Biškup u srijedu proziva u Lučkom. Oslabljenoj Kustošiji zasad prinove Kovačić i Šoša

Foto: Šogy / Knežević i trener MatićFoto: Šogy / Knežević i trener Matić

Još će ovaj tjedan sva pažnja javnosti biti usmjerena prema Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U sjeni toga hrvatski prvoligaši su u razdoblju priprema i trening utakmica za prvenstvo koje počinje za manje od 20 dana, 27. srpnja.

Rudeš u srijedu u 16,30 sati igra u Ptuju protiv ukrajinske Zorje. Dosta je igrača došlo, ali su neki i odustali. Došao je stoper Pantalon iz Kustošiije, ali je odustao Jelić iz Sesveta na istoj poziciji. Posuđen je Oluić iz Lokomotive,

-Oluić može igrati desnog beka i desnog stopera, informira Džemal Adilji, asistent glavnog trenera.

Predsjednik Ivan Knežević govori kako je Lokomotiva u zadnji trenutak odustala od posudbe Matka Babića.

-Već sam imao ugovor na stolu kada su s Kajzerice javili da odustaju, prepričava Knežević.

Matko Babić se proslavio upravo u Rudešu, ali Lokomotivini treneri u prošloj sezoni nisu imali baš puno povjerenja u njega. Više su davali na iskustvo i kvalitetu Radonjića i Krstanovića. Sada je tamo i vrlo talentirani Božić iz Dinama II.

Inter se opet vratio pripremama u Kupljenovom, te će u petak opet u Austriju na pripremnu utakmicu u Wolfsberg. U subotu su u Varaždinu izgubili (0:1) od iranskoga prvaka Persepolisa koji trenira Branko Ivanković.

Razgovarali smo s trenerom Intera Toplakom. Nije zadovoljan izborom igrača. Kada smo podsjetili da je tako bilo i uoči prošle sezone, a da je potom u jesenskom dijelu prvenstva Inter bio glavno iznenađenje, trener je u svom šaljivom stilu odgovorio:

-Vi ste mi donijeli ohrabrenje!

Nismo stigli reći: lani ste 31. kolovoza - već je prvenstvo bilo počelo - na posudbu dobili Komnena Andrića i sve se bilo pozitivno okrenulo. Možda i sada dođe neki Andrić? Kod Intera takve situacije kao da su pravilo!

Pojedini drugoligaši počeli su pripreme. Lučko će to učiniti sutra u srijedu u 18 sati.

-Dođite vidjeti. Sastaviti ćemo dobru ekipicu koja neće strahovati za svoj status. Pristupiti će dosta zanimljivih igrača. Neću vam reći imena, poručio je novi (stari) trener Dražen Biškup.

Kustošija s pripremama počinje u ponedjeljak popodne, 16. srpnja na igralištu na Pongračevom.

Otišli su, četvorica ponajboljih Bjelanović, Lovrić, Pantalon i Al Tharwan.

Zasad su pristupili Kovačić iz kurilovca i Šoša iz Španskog. Ima i drugih razgovora.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room