SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Plavi sastav Dinama pobijedio je Crni s 5:2 u kombinatornoj utakmici izmiješanih sastava. Sprema li to trener dvije sasvim ravnopravne momčadi? Bjelica: Majer i Olmo će samo po potrebi igrati zajedno

Foto: Djuka / Dinamov sraz plavih i crnihFoto: Djuka / Dinamov sraz plavih i crnih

DINAMO PLAVI - Dinamo CRNI 5:2 (2:1)

ZAGREB . Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 50. Glavni sudac: F. Jović. Pomoćni suci: L. Pušić i A. Marić.

Strijelci: 1:0 Budimir (20.), 1:1 Oršić (21.), 2:1 Budimir (38.), 3:1 Majer (57.), 3:2 Oršić (82.), 4:2 Budimir (85.) 11m, 5:2 Majer (88.) 11 m.
Dinamo Plavi: Šemper - Moharrami, Lešković, Perić, Lecjaks - Šunjić - Šitum, Gojak, Majer, Menalo - Budimir (2. poluvrijeme: Šemper (od 61. Horkaš) - Moharrami, Lešković, Rrahmani, Lecjaks - Šunjić - Šitum, Knežević, Majer, Marin - Budimir); trener Nino Bule.
Dinamo CRNI: Zagorac - Stojanović, Dilaver, Theophile, Leovac - Ademi - Hajrović, Fiolić, Olmo, Oršić - Hodžić (2. poluvrijeme: Zagorac - Stojanović, Dilaver, Theophile, Leovac - Ademi - Hajrović, Fiolić, Olmo, Oršić - Hodžić); trener Rene Poms.

Oko nas su dinamovci radosno skakali uglavnom u uvjerenju kako je to nešto novo, ali se mi ne bismo izjašnjavali dok na suprotnoj strani ne bude agresivan protivnik koji igra oštro i čini prekršaje. Iako se u srazu dvije Dinamove momčadi ne može zanemariti kombinatorna i tehnički dotjerana igra. Doista je bilo dobrih kombinacija, ali su izostajali suparnički faulovi, pa je teško reći kako bi akcije prolazile pokraj kakvoga "rezališta".

Dinamo j dalje nije ni blizu standardne momčadi. Osim ako se radi dva dva podjednaka i jednako pravna sastava. Olmo i Majer ne igraju zajedno i ako bi igrali u kakav bi sustav bili raspoređeni? Budimir je stvarno dobar strijelac, ali njemu treba prilagoditi igru. U ponedjeljak dolazi Gavranović koji je prva špica i drukčiji igrač od Budimira. Ne vjerujemo da će igra biti prilagođena Budimiru, iako bi on sigurno zabio puno golova. Značajno pitanje je i hoće li novaci Moharrami i Theophile zauzeti mjesta na desnom i beku i stoperu i istisnuti dosadašnje igrače?

Puno je pitanja, a zasad malo odgovora!.

Poslije utakmice imali smo prigodu nakratko porazgovarati s trenerom Nenadom Bjelicom.

Jesu li ovi plavi za domaća natjecanja, a oni crni za europska?

-Nisu! Svi su na dobroj razini. Još ću vidjeti. Svaka jedanaestorica koja je trenutačno na terenu je za mene najbolja. Mijenjat ćemo i prilagođavati.

Koje ćemo igrače gledati u srijedu protiv Sesveta u Maksimiru, a koje u petak u Varaždinu?

-Gledat ćemo one koji u tom trenutku budu najbolji.

Činilo nam se da je to nekako filozofski pa smo krenuli na konkretno:

Po ovome što smo vidjeli danas i po onome u Sloveniji, Majer i Olmo neće igrati zajedno?

-Povremeno će igrati, a povremeno neće. Zavisno od protivnika i potreba na terenu, odgovorio je Bjelica.

Bjelica je nov, nije ga lako pročitati i treba gledati na teren. Tamo će se krojiti njegova sudbina. Zasad izgleda pronicljiv - slabi suparnici za dobar ulaz, međusobni sraz, bez faula - no i većina protivnika u prvenstvu bit će takva da svaki od dva predstavljena sastava može biti uvjerljiv.

U podne u Maksimiru Majer je nadvisio Olma, Moharrami Stojanovića, dok je Šunjić opet potvrdio svoju vrijednost.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>