SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo sa Sesvetama samo 0:0. Bez volje i želje, kamoli pokrivanja i pritiska. Po prikazanom bit će čudo ako izbaci Izraelce. Šansu utakmice imale Sesvete. Trener Babić: Iza nas je 10 treninga, nećemo se zavarati

Foto: Šogy / Pokušaj Leškovićevih škarica završio ozljedom JokovićaFoto: Šogy / Pokušaj Leškovićevih škarica završio ozljedom Jokovića

DINAMO - SESVETE 0:0

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca više od 1.000. Suci: M. Horvat, Kolarević i Varivoda.

GNK Dinamo: Zagorac - Stojanović, Dilaver (od 64. Rrahmani), Lešković, Leovac - Ademi (od 64. Knežević) - Šitum (od 64. Menalo), Fiolić (od 46. Gojak), Olmo (od 64. Majer), Oršić (od 64. Marin) - Budimir. Trener: Nenad Bjelica.

NK Sesvete: Sušak - Jelić, Tarle, Mikulić, Drmić - Darojković, Čosić, Jovićević, Sunagić, Markota, Hugo. (Još su igrali: Mikulić, Cetina, Dodig, Joković, Topuzović, Daniel, Juan, Dago, Vranjković, Stanković, Vasilj). Trener: Dino Babić

21-godišnji napadač iz Obale Bjelokosti Nadrey Dago koji je u Sesvetama od veljače, imao je u 78. minuti najbolju šansu, prigodu utakmice, neponovljivu situaciju za pobjedu, što bi - da se dogodilo - svakako predstavljalo više od iznenađenja. No, tu je bio i vratar Danijel Zagorac koji je opasnost fantastično otklonio. On je u neku ruku bio i najbolji u Dinamu, što je za ukupan dojam daleko od pohvale. Dinamo je odigrao loše i neefikasno. Istini za volju, dvaput je pogađao prečke.

Da li je ovo bila momčad koju Bjelica sprema za utorak i europsku utakmicu, ili će to biti sastav koji će u petak suprotstaviti Varaždinu, teško je reći. Ili će to na kraju biti mješovito. Zasad je Bjelicu teško shvatiti iz našeg novinarskog kuta. Možda će sve ipak biti najbolje, kao što je predvidio Lovro Majer u prolazu poslije utakmice:

-Kad krene sezona bit ćemo o.k.

Naš skepticizam polazi od sljedećeg: igralo se bez presinga i stajalo daleko od suparničkih igrača, angažman je bio 50 posto, igračima kao da se nije igralo, stoperi nisu blistali, Budimir nije zabio, Majer je ušao tek u 62. minuti... Majer je igrač za početke...Po danas prikazanom bit će čudo ako Dinamo izbaci Izraelce!

Premda su Sesvećani u novu sezonu ušli samo s trojicom igrača iz prošle (Jelić, Čosić, Mikulić) rezultat bez golova je za njih vrlo dobar pretkazivač. Ali novi trener i dosadašnji sportski direktor Dino Babić nije sklon zalijetanju:

-Ovaj rezultat nas neće zavarati. Iza nas je tek desetak treninga. Dinamo je loše krenuo u utakmicu. To je nama donijelo samopouzdanje, a domaćima nervozu, ocijenio je Babić.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room