SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

U Varaždinu se Dinamo pokazao dobrim, ali je to bilo ispod razine koja bi jamčila optimizam uoči Hapoela. Najbolji sastav još je nepoznanica. Majer je izgleda ispao, Gojak u dvije utakmice triput pogodio vratnice

Foto: Djuka / Nennad BjelicaFoto: Djuka / Nennad Bjelica
VARAŽDIN - DINAMO   1:2 (1:1)
 
VARAŽDIN - Stadion Anđelko Herjavec. Gledalaca: 4.000. Glavni sudac: Slunjski. Pomoćni suci: Fajfarić i Hantak.
 
Strijelci: 0:1 - Hodžić (18), 1:1 - Jertec (39), 1:2 - Perić (51).
 
VARAŽDIN: Mrmić (od 60. Gavranović), Bamidele, Ćelić (od 46. Stolnik), Senić (od 75. Kulenović), Perković (od 75. Sambolec), Brezovec (od 60. Vuk), Jertec (od 60. Kolarić), Drožđek (od 81. Takiguchi), Golubar (od 46. Težak), Črnko (od 46. Glavica), Sačer (od 60. Havelka). Trener Mumlek.
 
DINAMO: Zagorac (od 46. Juric), Moharammi (od 46. Theophile), Rrahmani, Perić, Lecjaks, Šunjić (od 59. Šitum), Hajrović (od 59. Marin), Fiolić (od 46. Gojak), Knežević, Menalo (od 59. Olmo), Hodžić (od 59. Gavranović). Trener Bjelica.
 
Nije to bilo loše, možda i najbolje u ovim pripremama, ali nije sasvim umirujuće prije prve kvalifikacijske utakmice za Ligu prvaka u utorak protiv izraelskog Hapoela. Da je ovo u Varaždinu bila glavna proba uoči početka domaćeg prvenstva i bez obzira što Bjelica još nije predstavio svoj najbolji sastav, ne bi se vukao crv sumnje. Ali uoči susreta u kojem valja pobijediti, recimo s 3:0 da bi se sigurno putovalo na uzvratni dvoboj, nema puno argumenata za izraženiji optimizam.
Bilo je nekih dobrih pokazatelja. Primjerice Gojak je dvaput pogađao u "gol-štange", pa ako se tu pribroji i jedan udarac u vratnicu protiv Sesveta, može se reći da Gojak nije imao sreće, ali da je time ipak osigurao ulogu u momčadi za utorak. U tom će sastavu vjerojatno biti mjesta i za dvojicu Bjeličinih, Šituma i Oršića, na vratima će sigurno biti Zagorac, poziciju u vezi svakako će zadržati Olmo. Najneizvjesniji su stoperi. Koji god, dvojica moraju u vatru. Donekle su konkurentni i bekovi. No, prednost će zasad izgleda dobiti Stojanović i Leovac. Ne vjerujemo da će u  početnom sastavu biti Gavranović. Neće biti ni Budimira, nego će napad voditi Hodžić. Hajrović i Šunjić će također igrati. Mora biti mjesta i za Ademija... Od te 13-orice svi naravno neće početi. Zanimljivo, Majer nije u prvom planu.
To je svakako pretpostavljeni, a ne sigurni sastav. Bjelica se ne čini nesposobnim i zbog toga se s velikim zanimanjem očekuje kakav će učinak imati družina koja praktički ni jednom nije počela zajedno. Možda je u nekom trenutku u ovim brojnim utakmicama i bila ne terenu, ali ne kao jedanaestorica koja se priprema da učini nešto značajno. Možda će stvarno početi i neka druga, različita od pretpostavljene, no opet je činjenica da kao takva nije bila predstavljena ni uigravana.
Ne treba smetnuti ni s uma da Dinamo lako troši trenere! Barem je tako bilo dok je Zdr. Mamić u potpunosti drmao klubom. Jedino, slučaj s Bugarom Petevom, ne potvrđuje taj zaključak.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>