SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Toplak tri komada negdašnjem suigraču u Bochumu, Zo. Mamiću. Špansko pobijedilo Jarun. Prekinut mu stečajni postupak. Trnje sve jače. Kako je B. Perković odveo F. Matijaševića u Siget? Plenum 3. HNL zapad u Karlovcu

Na početku nove sezone u Prvoj HNL u subotu 28. srpnja (18,30) na stadionu Maksimiru imati ćemo zanimljivu utakmicu između Lokomotive i Intera. Zbog obnove terena koja uglavnom kasni Inter i Lokomotiva su pripremne utakmice odigravali izvan svojih gradova. Dinamo je kombinirao, a tako čine i Rudeš i Gorica.
U subotu popodne u Ptuju Inter je pobijedio Al Ain, prvaka Ujedinjenih arapskih emirata koji trenira Zoran Mamić. Rezultat glasi 3:0 (1:0 ) golovima Raka, Mamuta i Vuka.
Zoran Mamić nije Toplakov kum - kako se ponekad u javnosti znalo provući - nego suigrač iz razdoblja kada su zajedno igrali u Bochumu.
-Ova pobjeda pruža nam samopouzdanje uoči starta prvenstva. Iako je bilo dobrih i loših razdoblja, istaknuo je Toplak.
Inter je utakmicu počeo u sastavu: Kelava, Bosec, Prenga, J. Čeliković, I. Čeliković, Luštica, Muhar, Vuk, Rak, Ajayi, Solomun.
Posljednju probu Intere ima u srijedu u 18 sati protiv Vrapča u Vrapču.
Lokomotiva je otišla daleko na sjever i već je odigrala prvu utakmicu s belgijskim prvoligašem Oostendeom (1:0, Ivanušec), 1.400 km daleko od Zagreba. U socijalizmu je na toj realaciji vozio vlak: Zagreb - Oostende! Na obalu Sjevernog mora, ali ne na izlet nego na privrenmeni rad.
Lokomotiva je smještena u nizozemskom gradu Rossendaalu u blizini belgijske granice koja je samo formalna pa će sljedeću i posljednju utakmicu odigrati u ponedjeljak u Lokerenu. Kako se može naslutiti trener Tomić će igrati sustav s petoricom u zadnjoj liniji: Karačić, Majstorović, Kolinger, Datković i Musa. Neće mu biti jednostavno. Direktor Šikić je zadao borbu za prvo mjesto.
Gorica je pobijedila slovenskog drugoligaša NK Brda sa 6:0 (1:0). Nitko nije zabio dva gola nego po jedan: Maslowski, Zwolinski, Iyayi, Miya, Lovrić i Dabro.
Kombinirani Rudeš svladao je drugoligaša Brežice s 2:0(1:0) 
Kustošija je zasad tanka. Prije podne izgubila je na Dragovoljcu s 0:3 od domaćina u utakmici 3x30 minuta. Osim već nabrojanih, otišli su i Soldo (u Sloveniju) Topić (u Vinogradar) i pouzdani  vratar Berković. Ostao je Lihić. Došli su M. Čakarun (Novigrad), Poldrugač (Trnje) i Kovačić (Kurilovec). To je malo.
-Uh, da nam je pristupio Matijašević iz Zagreba, uzdiše drugi trener Kustošije Zubić.
Matijašević je otišao u Dragovoljac, a Martinović je ostao u Trnju. To su činjenice.
-Joj, da znate što sam sve poduzeo da dovedemo Matijaševića, podsjeća sportski direktor Dragovoljca B. Perković. Išao sam i kod roditelja u Pakrac.
Trnje je dovelo i 20-godišnjega Marka Bubnjića iz Dugog Sela. Momčad će biti puna mlađih igrača: Martinović, Vikario, M. Bubnjić. Jazvić, Kožić... Bračun će imati jak i perspektivan sastav.
Recimo ovakav: Gudelj, Babok, Marić, Vukadin, Mislimi, Jazvić, Vikario, Matteoni, M. Bubnjić, Špišić, Kožić, Martinović...U utorak igraju u Dubravi. Iako je to samo trening utakmica ipak će se nešto moći naslutiti.
U Špansko na utakmicu Špansko - Jarun krenuli smo s namjerom da vidimo Antu Džaju unovom dresu Jaruna, ali ga nije bilo jer je njegov početak odgođen za ponedjeljak. Špansko je pobijedilo s 2:1 (0:1) i ono što je važnije od toga je da je prekinut stečajni postupak protiv kluba. Dug za vodu je konačno riješen. Na iznarednoj skupštini u petak izabran je novi predsjednik Berislav Boras, te dopredsjednici Vinko Bilić i Filip Bilandžić.
Trećeligaši zapada spremaju se za Plenum koji bi se trebao održati u četvrtak 26. srpnja u Karlovcu.
-Još ne mogu službeno potvrditi, ali tako će biti, kaže predsjednik Plenuma Vulelija. U četvrtak ćemo saznati parove i termine novoga prvenstva.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>