SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

U Zagrebu su Hapoel Tel Aviv i izraelski predsjednik, ali on navija za suparnički Beitar Jeruzalem. Bjelica, trener Dinama: Ne mogu pogriješiti, bez obzira koga uvrstim. Gavranović neće početi. Neizvjesnost oko Olma i Majera ostala

Kako se to neočekivano poklopilo: u Zagrebu su šef izraelske države Reuven Rivlin, gost hrvatske Predsjednice i veliki zaljubljenik u nogomet, te izraelski nogometni prvak Hapoel iz Tel Aviva, suparnik Dinama u kvalifikacijama za Ligu prvaka. U utorak u 20 sati. Naravno Predsjednik i Hapoel su nezavisno jedan od drugoga.
Izraelski predsjednik boraviti će u trodnevnom posjetu Hrvatskoj (ponedjeljak kasno navečer, utorak i srijeda). Klub iz Tel Aviva će poslije utakmice otići. 
To dakako pobuđuje i neka pitanja u prvom redu je li izvedivo da se dvoje tako strastvenih poklonika nogometa u utorak navečer pojave u Maksimiru, posebice u svjetlu činjenice da je hrvatski nogomet sada svjetski hit. Vjerojatno se to neće dogoditi iz protokolarnih razloga. Inače, u Izraelu predsjednik Rivlin je veliki navijač Hapoelu suparničkog kluba  Beitara iz Jeruzalema!
U ponedjeljak navečer treneri Hapoela i Dinama održali su odvojene konferencije s novinarima. Gost nije rekao ama baš ni jednu konkretnu rečenicu. Sve kao mačka oko vruće kaše!
Nenad Bjelica, trener Dinama bio je puno pričljiviji, no na najzanimljivije nije odgovorio: hoće li od početka igrati Olmo i Majer, tko će biti stoperi, a tko desni bek? Nije doduše bio ni konkretno pitan, ali je iz njegovih prethodnih odgovora bilo jasno da bi taj pokušaj bio uzaludan. Jedino što se moglo zaključiti je da će Gavranović biti na klupi jer još nije spreman za više od 20 do 30 minuta.
Bjelica se pokazao vrlo optimističan:
-Pripreme su bile jako dobre. Na raspolaganju imam 27 igrača, 18-oricu za utakmicu ću odrediti večeras, ali i ova osmorica (Benković je ozlijeđen) koja će otpasti zaslužuju mjesto među 18. Ne mogu pogriješiti bez obzira koga uvrstim u sastav, samouvjereno je poručio Bjelica.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>