SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Nema slađe pobjede od 5:0. Junak je bio trener Bjelica koji je dokazao vjerodostojnost svoga optimizma. Dinamo je igrao sasvim drukčije, od ne tako davnog jalovog, "ja tebi ti meni". Brzina igre i stalni pritisak bitne su novosti

Foto: Djuka / Oršić gol za 2:0Foto: Djuka / Oršić gol za 2:0
DINAMO - HAPOEL   5:0 (2:0)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 9.056. Glavni sudac: Palabryik (Turska) 5. Pomoćni suci: Olguncan i Ersoy (Turska). Četvrti sudac: Ulusoy (Turska).
 
Strijelci: 1:0 - Hajrović (22), 2:0 - Oršić (28), 3:0 - Ademi (50), 4:0 - Ademi (62), 5:0 - Hodžić (82).
 
DINAMO: Zagorac 7, Stojanović 7, Theophile-Catherine 8, Dilaver 7,5, Leovac 7, Ademi 9, Gojak 7, Hajrović 8 (od 85. Fiolić -), Olmo 7,5, Oršić 9 (od 74. Šitum 7), Budimir 7,5 (od 70. Hodžić 7,5). Trener Bjelica 9.
 
HAPOEL: Anestis 5, B, Bitton 5, Taha 5, Tzedek 5, Biton 5,5, Cekout 5 (od 46. Manan -), Ogu 5, Einbinder 5 (od 73. Ben Basat -), Ezra 5 (od 54. Nwakaeme -), Melikson 5, Sahar 5,5. Trener Bakhar 5.
 
Ocjena utakmice: 8.
Igrač dvoboja: Oršić (Dinamo)
 
Bjelica zaslužuje najvišu ocjenu! Dinamo je u Europi počeo silovito i to kada se činilo da trenerov otvoreni, pripremni optimizam nije do kraja utemeljen. No, večeras se Bjelica pokazao apsolutno vjerodostojnim. Ne postoji slađa pobjeda od 5:0.
Na novu travu poslao je momčad koja je bila kombinacija dosadašnjih glavnih igrača (Ademi i Olmo), najboljih u pripremama (Hajrović i Gojak), te igrača prinova koji će svaki na svoj način biti pojačanja.
Dinamo je igrao brzo, agresivno i blizu suparničkih igrača i zbog toga je dobit bila višestruka. Pobjeda u velikoj mjeri garantira prolazak u sljedeće kolo, ali je svakako najviše koristi od činjenice da se Dinamo odmakao od one poznate navike iz prošlosti "ja tebi, ti meni" i tako uz beskraj. Protiv Hapoela je to bila sasvim druga priča. Dinamova igra se pokazala ugodna oku i rezultatski apsolutno djelotvorna.
Oršić je bio najbolji igrač. Njemu uz bok svrstao se Ademi. Odličnim se pokazao Hajrović koji je u pripremama driblao poput Garinche, ali još nije bilo efekta. Večeras  je bilo i toga. I novi stoper Theophile-Catherine najavio je da će biti dobitak.
Većem dijelu utakmice prisustvovao je i izraelski predsjednik Rivlin koji je u službenom posjetu Hrvatskoj.
Na konferenciji izraelski novinar je inzistirao na trenerovoj ocjeni vratara Anestisa koji je po mišljenju dotičnoga izvjestitelja bio katastrofalan. Trener Bakhar nije se dao i nekoliko puta je ponovio:
-Izgledali smo jako loše. Ne želim govoriti o pojedincima. No, mislim da u uzvratnom susretu možemo barem pobijediti Dinamo, zaključio je Bakhar.
Bjelica je bio oduševljen atmosferom i perfektnom igrom obrane u kojoj su trojica bili novi.
-Momci su ostavili srce na terenu. Oršić je bio sjajan, ali on ne bi mogao biti takav da i drugi nisu blistali, poručio je  trener u razgovoru s predstavnicima medija.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>