SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Rudeš koji su već na početku otpisivali osvojio bod protiv Dinama. Matić trener Rudeša: Moglo je biti i 2:0 za nas. Bjelica: Osim Perića svi su bili ispod nivoa. Imam 33 igrača i moram dati priliku svima da bih ustvrdio koga otpisati

Foto: Djuka / Perić u sudačkoj nadoknadi donosi bod DinamuFoto: Djuka / Perić u sudačkoj nadoknadi donosi bod Dinamu
DINAMO - RUDEŠ   1:1 (0:1)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 2.687. Glavni sudac: Pajač (Zelina) 7. Pomoćni suci: Đurak (Sisak) i Kečkiš (Virovitica). Četvrti sudac: Pečarić (Zagreb). Delegat: Šparavec (Samobor). Kontrolor suđenja: Vučemilović-Š (Osijek).
 
Strijelci: 0:1 - Moharammi (28) autogol, 1:1 - Perić (93).
 
DINAMO: Šemper 6, Moharammi 5, Lešković 5,5, Perić 7, Lecjaks 5, Šunjić 5, Šitum 5 (od 36. Menalo 5), Fiolić 6,5, Knežević 5,5 (od 63. Gavranović 6), Majer 5 (od 72. Olmo 5), Hodžić 5. Trener Bjelica 5.
 
RUDEŠ: Picak 7, M.L.Vojković 6, Oluić 7, Pantalon 7, Boršić 6, Klepač 6, Kalik 6, F. Vojković 6,5 (od 76. Jukić 6), Mišković 5, Mrkonjić 6,5, B. Petrović 6. Trener: Matić 6,5.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Picak Rudeš)
 
Rudeš je gotovo priredio čudo u Maksimiru. Vodio je protiv Dinama do 93. minute Nitko se tome nije nadao. Učinila je to momčad koja je tijekom pauze u potpunosti promijenila izgled. Ostala su samo dvojica od prošle sezone - Picak i Boršić - a i oni nisu bili standardni. Obnovljeni sastav Rudeša igrao je dobro, ali ipak ne toliko dobro koliko je Dinamo igrao loše. Trener Bjelica je posve izmijenio sastav koji je u utorak deklasirao Hapoel i uveo dečke koji su vratili stare navike: igru bez pritiska, sporo u stilu "ja tebi ti meni",  beskrvno i uspavljujuće, Bjelica je odustao od oprobane devize "momčad koja pobjeđuje ne mijenja se". Utakmica je pokaza da ipak nije bio u pravu kada je kazao "svejedno je koga uvrstim", ili je to vrijedilo samo za susret s izraelskim sastavom?
U Dinamu je malo toga vrijedilo. Majer nije odigrao ulogu vođe i čudi da se odmah uklopio u najveće negativnosti Dinama. Šunjić se također nije iskazao. Menalo nije pokazao gotovo ništa. Šitum se rano ozlijedio. Postoji neki virus koji se šulja Maksimirom i za koji smo mislili da ga je Bjelica već izolirao i uništio.
Kod Rudeša najbolji su bili stoperi Pantalon i Olujić. Pantolin je u prošloj sezoni u Kustošiji bio najbolji stroper Druge HNL. Mrkonjić je odlično ubacio kod gola Rudeša. F. Vojković je već bio zapažen u trening utakmicama.
-Imali smo i prigodu za 2:0, hrabro je poslije susreta izjavio trener Rudeša Matić.
Bjelica je prikriveno kritizirao Majera, ali je isto tako konstatirao da su, osim Perića, svi bili ispod nivoa. Objasnio da ima 33 igrača i da svima treba dati prigodu kako bi ustvrdio tko nije igrač za Dinamo.
 
 
 
 
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>