SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Matko Babić dobio šansu od početka i zabio dva gola. Da je prošlu sezonu odigrao za Rudeš tko zna gdje bi već bio! Lokomotiva će se boriti za vrh. Laljak Inter: Andrića smo u zimi otkupili od Belenensa i on je naš igrač

Foto: Djuka / Matko Babić neukrotivi dvostruki strijelacFoto: Djuka / Matko Babić neukrotivi dvostruki strijelac
LOKOMOTIVA - INTER 4:0 (3:0)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 500. Glavni sudac: Strukan (Split) 7. Pomoćni suci: Perica (Šibenik) i Radić (Split). Četvrti sudac: Kulušić (Šibenik). Delegat: Glavina (Prelog). Kontrolor suđenja: Svilokos (Sisak).
 
Strijelci: 1:0 - Babić (10), 2:0 - Radonjić (24), 3:0 - Babić (34), 4:0 - Krstanović (90+2).
 
LOKOMOTIVA: Grbić 7, Karačić 7, Majstorović 7, Kolinger 7, Datković 6,5, Kastrati 6,5, Djurasek 6,5, Musa 7, Ivanušec 7,5, Babić 8 (od 85. Božić -) , Radonjić 7 (od 78. Krstanović 7). Trener Tomić 7,5.
 
INTER: Kelava 5, Bosec 5,5, Dalić 5 (od 73. Valentić -), Nekić 5, I. Čeliković 5,5, Postonjski 5,5, Muhar 6, Rak  6, Vuk 5,5, Ajayi 5,5 (od 46. Vukčević 5,5), Solomon 6 (od 46. Andrć 5,5). Trener Toplak 5,5.
 
Ocjena utakmic7:
Igrač dvoboja: Matko Babić (Lokomotiva)
 
Matko Babić je napokon došao na svoje. Poslije jedne nepotrebno izgubljene sezone u novom prvenstvu je dobio šansu od prve minute i s dva gola bitno pridonio pobjedi. Dečko kojemu je danas 20 godina je u neku ruku Rudeš uveo u Prvu HNL. Potom je s posudbe u Rudešu vraćen u svoj klub Lokomotivu. Nije mu dopušteno da se iskaže pred španjolskim trenerima i eventualno već ostvari inozemni transfer. Ali u Lokomotivi nije dočekan kao nova mlada zvijezda, nego je trpio godinu dana prilagodbe. Direktor i treneri uvjeravali su da tako mora biti i da je to logičan put.
Nije isto ako igrač počne od prve minute, pogotovo mladi, ili ako ulazi u 75. minuti. Trener Tomić je to ipak osjetio.
Lokomotiva je pobijedila Inter s 4:0 i predstavila novi sastav koji se može boriti za vrh ljestvice. Iako su dvojica najboljih, Majer i Šunjić otišli, nova ekipa pokazala je sigurnost, brzinu u igri i dobila novoga vođu Ivanušeca.
Inter je zakazao na stoperskim i golmanskoj poziciji.
-Prenga se ozlijedio na posljednjem treningu, kaže direktor Laljak. Kako sam vam u utorak rekao dovesti ćemo dvojicu, po jednoga u vezu i u obranu, a ovaj visoki poraz je i stjecaj okolnosti. Ne brinem se previše. Za Jasmina Čelikovića smo naknadno saznali da donosi crveni karton iz Rijeke.Pogledajte posjed lopte: Lokomotiva je bila tek nešto malo više u posjedu. A rezultat je 0:4!
Što je sada s Andrićem? Je li on i dalje na posudbi iz Belenensesa?
-Mi smo njega u zimi otkupili od Portugalaca i sada smo računali na transfer u Belgiju, ali nam je to netko izbušio. Andrić je naš igrač.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>