SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Olmo, Hajrović i Budimir blistali u remiju Dinama 100 km južno od Tel Aviva. Nametnuo se i Gojak. Koji će sustav primijeniti Bjelica da bi istodobno igrali Gavranović i Budimir? Majer ne bi smio doživjeti sudbinu Fiolića

HAPOEL - DINAMO  2:2  (2:0)
 
BEER SHEVA - Stadion Turner. Gledalaca: 5.000. Glavni sudac: Letexier (Francuska) 7. Pomoćni suci: Mugnier i Rahmouni (Francuska). Četvrti sudac: Thual (Francuska).
 
Strijelci: 1:0 - Ogu (14), 2:0 - Stojanović autogol (34), 2:1 - Budimir (49), 2:2 - Hajrović (54).
 
HAPOEL: Goresh 6, B. Biton 6, Ohayon 6, Tzedek 6, O. Biton 6, Einbinder 6,5,  Ogu 7, Maman 7 (od 72. Azra -), Melikson 6 (od 84. Zrihan -), Ben Basat 6 (od 76. Sahar -), Nwakaeme 6,5. Trener Bakhar 6,5.
 
DINAMO: Zagorac 6, Stojanović 6, Dilaver 6,5, Theophile-Catherine 6, Leovac 6, Ademi 7, Hajrović 7,5 (od 82. Fiolić -), Gojak 7, Olmo 7,5 (od 78. Šunjić -), Oršić 6.5, Budimir 7,5 (od 56. Gavranović -). Trener Bjelica 7.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Olmo (Dinamo).
 
Olmo, Hajrović i Budimir najzaslužniji su za Dinamov remi 100 km južno od Tel Aviva. Značajnu podršku imali su u Gojaku i Ademiju. Poslije 2:0 za domaće i dosta propuha u obrani Dinama u prvom poluvremenu, izgledalo je da će u nastavku biti "gusto", ali izraelski prvak nije imao igrača poput četvorice, petorice gostujućih. Oni su postali gospodari igre i njihove ubojite akcije nisu se mogle spriječiti. Po znanju nogometa Dinamo je jači od Hapoela o čemu svjedoči i ukupni 7:2 rezultat.
No, kakav će Dinamo biti dalje - u domaćim nastupima i Europi - kako će se Bjelica snalaziti s velikim brojem igrača, hoće li se Rudeške muke ponoviti već u petak protiv Istre 1961, to tek valja vidjeti i poslije toga zaključivati.
Postoje neke činjenice i neke dileme, pa i strahovi.
Iako, što se Olma tiče nije bilo dvojbe u njegov daljnji uspon, svakako je uočljiv pomak prema boljem, Hajrovića i Gojaka.
Dvojba će biti kako koristiti Budimira i Gavranovića. Jednoga jednu, a drugoga sljedeću utakmicu, ne čini se dobrim rješenjem. Budimir zaslužuje igrati. Trebalo bi dakle da njih dvojica djeluju zajedno. A to bi vjerojatno značilo i prilagodbu sustava igre.
I najzad što će biti s Majerom? Sitne ozljede mogu ponekad predstavljati i gubljenje samopouzdanja. Doduše Majer nije kukavica. Ali primjer Fiolića ukazuje na oprez. Činilo da se da će po povratku s posudbe u Lokomotivi, prije dvije godine, postati stožer igre, a on još nije ni standardni prvotimac.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>