SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Interovi navijači pate i još će. Andrić je izvan forme, Solomon igra samo za dojam. Srbin Ćulum igrao za 11 klubova, ali nije prevaga. Stoperi loši, vratar nesiguran. Da li je dovoljno pobijediti Goricu i opstati? Odgovor u idućem kolu

RIJEKA - INTER   4:0 (1:0)
 
RIJEKA - Stadion Rujevica. Gledalaca: 4.650. Glavni sudac: Mlakar (Zagreb) 6,5. Pomoćni suci: Ambrinac i Pušić (Zagreb). Četvrti sudac: Čuljak (Zagreb). Delegat: Podnar (Gospić). Kontrolor suđenja: Šetka (Đakovo).
 
Strijelci: 1:0 - Acosty (4), 2:0 - Gorgon (64), 3:0 - Gorgon (65), 4:0 - Heber (77).
 
RIJEKA: Sluga 7, Pavelić 6,5, Župarić 6,5, Punčec 6,5, Žuta 7, Grahovac 6,5, Čanađija 6,5, Acosty 7, Pavičić 7 (od 71. Puljić -), Čolak 6 (od 55. Heber 7,5), Gorgon 7,5 (od 80. Lončar -). Trener Kek 7,5.
 
INTER: Kelava 5, Bosec 5,5, J. Čeliković 5,5, Prenga 5,5, Valentić 5,5, Ćulum 6, Muhar 5,5 (od 46. Luštica 5,5), Postonjski 6, Rak 5,5, I. Čeliković 5,5 (od 74. Vuk -), Solomon 6 (od 46. Andrić 5). Trener Toplak 5,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Gorgon (Rijeka).
 
Inter zasad ne pruža ni najmanju nadu! Optimisti doduše kažu: bolji smo od Rudeša i Gorice, a to će biti dovoljno. Računica nije bez temelja. No, to  tek treba dokazati. Već u sljedećem kolu na gostovanju u Velikoj Gorici. Ovo do sada nije bilo dobro.
Poslije dva kola učinak je  doista loš: nula bodova i gol razlika 0:8! Ne samo da je matematika katastrofalna nego je i dojam na terenu deprimirajući. Uvedeni su novi stoperi, ali i oni su "popili" četiri komada. Andrić se iznenada vratio, a problem je što je potpuno izvan forme. Treba ga čekati. Solomon bljesne i na tome stane. Ne postiže golove. Muhar  bi morao zabiti. Postonjski je skoro zabio, ali je problem taj što mu je ritam stalno isti. Veteran Ivan Čeliković se bori, ali je prošlo vrijeme kad je s Bagarićem igrao tika-taku. Došao je zadnji vezni Milan Ćulum, 33 godine star i 2 m visok koji je igrao za osam srpskih, te po jedan albanski, bosanski i ruski klub, no on nije igrač prevage. Daleko je od Mazalovića i Šarića. Tu će biti najveći problem.
Inter će se oporavljati, ali će navijači još patiti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>