SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Utakmica Dinama protiv Istre bila je po mjeri Gavranovića. Profinjen strijelac vratio se s dva gola i jednim dodavanjem za gol. Protivnik je bio preslab da bi se ocijenili pravi dometi Dinama. Svakako bolje nego s Rudešom

DINAMO - ISTRA 1961  3:0  (2:0)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 1.500. Glavni sudac: Gabrilo (Split) 6,5. Pomoćni suci: Grgić (Osijek) i Pepur (Split). Četvrti sudac: Titlić (Hrvace). Delegat: Vučemilović (Osijek). Kontrolor suđenja: Šimčić (Koprivnica).
 
Strijelci: 1:0 - Gavranović (13), 2:0 - Leovac (45+1), 3:0 - Gavranović (47)
 
DINAMO: Zagorac 7, Moharrami 6,5, Dilaver 6,5, Perić 6,5, Leovac 7, Šunjić 6,5, Hajrović 6,5 (od 65. Kadzior -), Fiolić 6 (od 58. Knežević -), Olmo 7, Oršić 6,5, Gavranović 8 (od 73. Menalo -). Trener Bjelica 7.
 
ISTRA 1961: Čondrić 6, Rodriguez 5,5, Iglesias 5 (od 75. Ivančić -), Espinosa 5, Franić 5,5, Rufati 5,5, Sane 5, Grujević 5,5, Segado 5, Miljanić 5 (od 65. Vila Sepulveda 5), Senzemba 5 (od 58. Rubić 5).  Trener Marquez 5,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Gavranović (Dinamo)
 
Trener Bjelica je najavio pobjedu uvjerljivu i po svaku cijenu, bez prava da se ponovi kiks koji se dogodio protiv Rudeša. Njegovo predviđanje se sasvim ostvarilo, ali utakmica nije dala odgovor, niti je to bila njezina svha da se poslije svršetka govori o pravim dometima Dinama. O tome će reći predstojeći dvoboji s drugim suparnicima. Jer Istra je bila preslabi protivnik za odmjeravanje. Istra je vjerojatno najslabiji sastav koji smo gledali u prošlom i na početku novog prvenstva. Ona je slabija od Rudeša iz jesenske polusezone kada je Alaves tek počeo participirati. Po ovome večeras za Rudeš, Inter i Goricu ima nade više od Puljana.
Dinamo je osim tri boda profitirao još i s povratkom Gavranovića koji je postigao dva i priredio jedan gol. Njegov je odmor, zbog sudjelovanja na svjetskom prvenstvu, bio dulji od ostalih i vladala je potajna strepnja hoće li se on do najvažnijih europskih utakmica opet vratiti u formu. Gavranović je bitan igrač, sjajan golgeter, ali suptilnoga izražaja. Ponekad ga "ide do neba", pa potom nastupi razdoblje stanovite suše, što i jest karakteristika za golove zaduženih igrača. Mole se nebesa da takva razdoblja budu što kraća.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>