SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Osijek je slabom igrom, tijesno svladao Rudeš, ali ipak ostaje pitanje zašto su Osječani svojima na posudbi zabranili nastup? Rudeš će tek doći na muke kada bude igrao s klubovima iz kruga za ispadanje

OSIJEK - RUDEŠ 3;2 (2:0)

OSIJEK - Stadion u Gradskom vrtu. Gledalaca: 1.150. Glavni sudac: Matoc 6,5 (Zaprešić) x. Pomoćni suci: Perica (Šibenik) i Kezele (Rijeka). Četvrti sudac: Frković (Gospić). Delegat: Gjajić (Kutjevo). Kontrolor suđenja: Mamić (Bjelovar).


Strijelci: 1:0 - M. Marić (26), 2:0 - M. Marić (30), 3:0 - Henty (73), 3:1 - Mrkonjić (78), 3:2 - Mrkonjić (83) 11 m.

OSIJEK: Malenica 6, Grgić 6, Škorić 5,5, Lončar 5,5, Gutieri Tomelin 5,5, Mudražija 6 (od 90+2 Pervan -), Kamenar 6 (od 57. Mioč 5,5), Bočkaj 6, Hajradinović 6,5, Marić 8, Henty 7 (od 81. Štrkalj -). Trener Zekić 6.

RUDEŠ: Picak 5,5, M.L. Vojković 6, Pantalon 5,5 (od 61. Obanor -), Oluić 6, Soldo 6, Boršić 6, Kalik 6, Jukić 5,5 (od 81. Lojber -), F. Vojković 5,5 (od 68. Tomičić -), Mrkonjić 7,5, Petrović 6. Trener I. Matić 6.


Ocjena utakmice: 6
Igrač dvoboja: Marić (Osijek)

Osijek je u slaboj utakmici i u vlastitom skromnom izdanju zasluženo pobijedio, ali je doveo u pitanje maniru velikoga kluba time što nije dopustio dvojici svojih, R. Miškoviću i Klepaču, na posudbi u Rudešu, da igraju protiv njega. Jest da Osijek ima to pravo, no Rudešovo neodlučeno protiv Dinama nije bilo realno, pa ni Osijekov strah od Rudeša nije bio opravdan. Osim ako su pretpostavljali da mogu ovako loše, poslije ispadanja iz europskoga natjecanja. A pokazalo se da mogu!
Ono što je SportNews vidio na pripremama Rudeša - a nije sve - Robert Mišković (18), rođen u Ingolstadtu u Njemačkoj, posuđen iz Osijeka II, bio je najugodnije iznenađenje. No, nije ulijevao toliki respekt da bi mogao pokvariti račune svome klubu u prvenstvenom dvoboju. Ali tko zna? 3:2 pobjeda Osijeka izborena je tek u prosječnoj predstavi. Jedino je Mirko Marić bio taj koji se izdizao iznad prosječnosti.
Rudeš može biti i te kako zadovoljan s dvije početne utakmice, protiv Dinama i Osijeka, ali za njega će prave muke nastupiti onda kada bude igrao protiv momčadi iz svoga kruga. Morati će kontinuirano napadati, stvarati igru i činiti pritisak. U tim susretima ništa neće ići na prepad.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>