SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Bolje je bilo ostati pred televizorom nego ulaziti u tramvaj ili tražiti parking! Dinamo je pobijedio zahvaljujući katastrofalno lošem Slaven Belupu u prvom poluvremenu. Hodžić i Gavranović nisu pokazali da mogu skupa

DINAMO - SLAVEN BELUPO    2:1 (2:0)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 2.423. Glavni sudac: Igor Križarić (Čakovec) 6,5. Pomoćni suci: Perica (Šibenik) i Radić (Split). Četvrti sudac: Gabrilo (Split). Delegat: Kolesarić (Osijek). Kontrolor suđenja: Trampus (Osijek).
 
Strijelci: 1:0 - Hodžić (19), 2:0 - Lešković (42), 2:1 - Bogojević (90).
 
DINAMO: Livaković 6, Moharrami 5,5, Lešković 6,5, Perić 6, Rrahmani 6, Šunjić 6, Knežević 6 (od 76. Gojak -), Kadzior 7, Oršić 5,5 (od 46. Menalo 6), Hodžić 6,5. Gavranović 5,5 (od 61. Stojanović  5,5). Trener Bjelica 6.
 
SLAVEN BELUPO: Marković 6, Karamarko 6, Šarlija 6, Međimorec 5,5 (od 55. Musa 7), Goda 6, Vidović 6,  Bongongui 6, Aparicio 5,5 (od 46. Gordana 6), Puclin 6, Bogojević 6,5, Jelić 5,5 (od 46. Mendy 5,5). Trener Ivković 6.
 
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Kadzior (Dinamo).
 
Bilo bi zaista loše da nema europskih utakmica pa da moramo gledati samo ovakve domaće, makar Dinamo i neprestano pobjeđivao. Za ovakvu predstavu bolje je ne ulaziti u tramvaj, ili tražiti parkiralište za automobil. Bolje je zadovoljiti se gledanjem pred televizorom u papučama!
Izgleda da Dinamo bez Olma ne može odigrati na visokoj razini. Ali je i ova razina  sasvim dovoljna za protivnike kakav je bio Slaven Belupo u prvom poluvremenu. Bez sustava, smisla i kukavički, kako je ocijenio trener Ivković. Zbog toga u HNK Gorici mogu i te kako žaliti što su u prošlom kolu onako izgubili dva boda protiv gostiju iz Koprivnice. Ivković je u nastavku uveo Musu i znatno podigao razinu svoje igre, a u Velikoj Gorici je uveo Mendyja i u samoj završnici uzeo bod. Zašto nije odmah počeo s njima?
Bjelica je utakmicu počeo s Hodžićem i Gavranovićem u špici napada. Tandem se nije pokazao uspješnim. To povlači i ona pitanja mogu li Gavranović i Budimir zajedno i konačno mogu li Olmo i Majer zajedno? Čini se  da ni oni ne mogu?
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room