SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Toplak je pokazao lice "staroga lisca" i odnio bodove u posljednjim sekundama. Gorica ima katastrofalnu obranu: u tri kola primila je osam golova. Atiemwen je čudo od igrača ali igra na rate kao da otplaćuje zajam!

HNK GORICA - NK INTER  2:3  (1:1)
 
VELIKA GORICA - Gradski stadion. Gledalaca: 1.751. Glavni sudac: F. Jović (Zagreb) 6. Pomoćni suci: Modrić i Ambrinac (Zagreb). Četvrti sudac: Cestarić (Sisak). Delegat: Matošić (Peteranec). Kontrolor suđenja: Ljubičić (Osijek).
 
Strijelci: 1:0 - Atiemwen (5), 1:1 - Andrić (41) 11 m, 2:1 - Miya (47), 2:2 - Muhar (83). 2:3 - Mamut (90+3)
 
HNK GORICA: Kahlina 6, Mčedišvili 5, Čagalj 5, Jovičić 5, Špičić 5, Maloča 5,5, Marina 6, Miya 7 (od 73. Dabro -), Lovrić 6,5 (od 64. Čabraja -), Atiemwen 7, Zwolinski 6. Trener Jakirović 6.
 
INTER: Kelava 6,5, Bosec 6, Šimunec 6, Prenga 6, Valentić 6, Burzanović 7 (od 81. Mamut 7), Ćulum 5,5 (od 64. Muhar 7), Postonjski 7, Rak 7, Vuk 6,5 (od 61. Vukčević -), Andrić 6. Trener Toplak 7,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Rak (Inter)
 
"Stari lisac" Toplak imao je - u utorak poslije prijateljske utakmice s Kustošijom u Brdovcu - snage izreći jakih kritičkih riječi o Solomonu pa i o Andriću. Ali nije gubio povjerenje u svoj visoki trenerski gard. U Velikoj Gorici doživio je puni trijumf. Inter je pobijedio u samoj završnici zahvaljujuči i Toplakovom znalačkom vođenju momčadi. Ako je imao i sreće, a imao je - i Muhar i Mamut su naime zabili  - sreće ne bi bilo da ga nisu podsticali hrabrost i vjera u sebe. 
HNK Gorica je u dramatičnoj krizi obrane, a možda i zadnjih veznih igrača. U tri utakmice primila je osam golova. Protiv Intera vratar Kahlina nije bio loš, nego je dosta toga i skinuo, ali je voda toliko navirala sa svih strana da se preokret mogao dogoditi i prije zadnjih trenutaka. Jakirović više nema vremena za čekanje. Mora upotrijebiti neku drugu kombinaciju.
Atiemwen, Miyja i Zwolinski su nesumnjive vrijednosti, ali je to premalo za sigurnu vožnju Gorice Prvom HNL. 
Nigerijac je u neku ruku novo igračko čudo u nas. Ali koliko je pouzdan? Poslije fantastičnoga poteza, što slijedi? Atiemwen igra po logici obročne otplate zajma. Takav je bio i u Drugoj HNL. Plati, pa onda određeno vrijeme ništa, pa opet plati, itd. Ali kod njega je dugo to vrijeme čekanja između dviju fenomenalnih dionica. To nešto, ipak, ukazuje na crv sumnje. I zašto je iza njega samo Turska?
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room