SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Lokomotiva je igrala kao da je došla sa "svadbe"! Rudešu je pripao "svadbeni poklon" u visini velike šanse za izjednačenje. Picak najbolji, ali je Musa odlučio. U Kustošiji vape za Pantalonom, a on sjedi na klupi Rudeša

LOKOMOTIVA - RUDEŠ 1:0 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 350. Glavni sudac: Zebec (Cestica) 7. Pomoćni suci: Kezele (Rijeka) i Pepur (Split). Četvrti sudac: Kulušić (Šibenik). Delegat: Grba (Strmec Samoborski). Kontrolor suđenja: Bugarija (Bibinje).
 
Strijelac: 1:0 - Musa (72)
 
LOKOMOTIVA: Grbić 6,5, Karačić 6, Majstorović 6, Kolinger 6, Datković 6, Jakić 6, Đurasek 6,5, Ivanušec 6 (od 86. Burić -), Musa 7, Babić 5,5 (od 60. Božić -), Radonjić 5,5 (od 46. Krstanović 6). Trener Tomić 6.
 
RUDEŠ: Picak 7, M.L. Vojković 5,5, Oluić 6, Obanor 6, Boršić 6, Kalik 6, F. Vojković 6, Klepač 6 (od 88. Lojber -), Mišković 5,5 (od 81. Jukić -), Mrkonjić 6, Petrović 5,5 (od 68. Tomičić -). Trener Matić 6.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Musa (Lokomotiva)
 
Jako loše je Lokomotiva ušla u ovaj dvoboj. Potpuno nespremna, što začuđuje ako se uzme u obzir da je kombinirani sastav, prošli četvrtak u prijateljskom meču i porazu od Dragovoljca, igrao puno bolje. Nikakve želje za borbom nije bilo - samo osam prekršaja, po četiri u svakom poluvremenu - nedostajalo je pritiska, protok je bio slab i s puno dodira, a i predaleko se stajalo od suparničkih igrača. Ono prigoda što je bilo, Picak je obranio i on je zapravo igrač ovoga dvoboja. Musa je zabio presudni gol i to mu daje čast.
Rudeš se uglavnom branio, ali je pred sam kraj imao i jednu vrlo dobru šansu.
Lokomotiva je osvojila tri boda i to jedino što vrijedi. Pristup je bio stvarno loš.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room