SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo srušio jake prepreke, a sada dolazi najteža - švicarski prvak. Ipak Europa je već osigurana. Gojak najavio velike mogućnosti. Novi stoperi preporodili igru obrane. Leovac je pojačanje. Bjelici teže nego Mamiću i Kranjčaru

DINAMO - ASTANA   1:0  (0:0)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 12.000. Glavni sudac: Mažeika (Litva) 7. Pomoćni suci: Šimkus i Kazlauskas (Litva). Četvrti sudac: Paškovski (Litva).
 
Strijelac: 1:0 - Gavranović (74).
 
DINAMO: Zagorac 7,5, Stojanović 7, Theophile-Catherine 7,5, Dilaver 7, Leovac 7,5, Ademi 7, Hajrović 6,5, Gojak 7,5 (od 70. Šunjić -), Olmo 7,5, Oršić 6,5 (od 82. Perić -) 7,5, Budimir 6,5  (od 57. Gavranović 7). Trener Bjelica 7,5.
 
ASTANA: Erić 6, Rukavina 6, Postnikov 6, Maliy 6, Šomko 6, Malevskij 5,5, Tomasov 6, Kleinhesler 5,5 (od 78. Ščetkin -), Almeida 5,5 (od 78. Mužikov -), Henrique 6, Janga  5,5 (od 79. Kabananga 6). Trener Grigorčuk 6.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Olmo (Dinamo)
 
Sve se događa prema željama! Dinamo će u jesen sigurno igrati u Europi, a još treba vidjeti hoće li to biti u Europskoj ligi ili skupinama Lige prvaka. Prvo je sigurno, o drugome će rješavati susreti sa švicarskim prvakom Youg Boysom, u utorak  21. kolovoza (19,45) u Bernu i potom, također u utorak, 28. kolovoza (19,45) u Maksimiru.
Prepreke zvane Hapoel i Astana svladane su sigurnije i uvjerljivije nego se to očekivalo, jer ovo je ipak momčad u formiranju. Čini se da su sastavi, s kojima su treneri Mamić i Kranjčar, godina 2015. i 2016. ostvarili prolaz u grupnu fazu Lige prvaka, bile po imenima jače od ove s kojom sada kormilari Bjelica. No, imena nisu uvijek najvažnija i, osim toga, s ovom generacijom dolaze novi, talentirani i perspektivni koji mogu i nadmašiti prethodne.
Četiri utakmice tijekom srpnja i kolovoza u punoj mjeri su afirmirale Španjolca Olma, ali ima još igrača koji su najavili svoje velike mogućnosti. To je prije svih Gojak kojega je igračka zvijezda u sasvim prepoznatljivom usponu. Dvojica stopera Theophile-Catherine i Dilaver posve su preobrazili igru obrane. Ademi je potvrdio svoju klasu, Leovac je pojačanje, a popravio se Stojanović. Vratar Zagorac se prepoznatljivo nametnuo. Budimir je pokazao da u iskusnim godinama može biti i te kako iskoristiv. S takvim fondom Dinamo ulazi u nokaut-okršaje sa Švicarcima koji su sigurno bolji od Albanaca prije tri sezone i vjerojatno jači od Salzburga 2016. godine.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room