SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo nezadrživ i u domaćem prvenstvu. Potvrđena naša priča o stoperima koju je golom potvrdio tamnoputi Chatherine. Kustošijanc Oršić se apsolutno potvrđuje. Bjelica se dokazuje dok Keka pozivaju na odgovornost

DINAMO - OSIJEK  2:1 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 5.000. Glavni sudac: Bebek (Rijeka) 7. Pomoćni suci: Crnčić (Vrbovec) i Zobenica (Velika Gorica). Četvrti sudac: Kečkiš (Virovitica). Delegat: Doljanin (Hrvace). Kontrolor suđenja: Vuk (Čakovec).
 
Strijelci: 1:0 - Theophile-Catherine (22), 2:0 - Oršić (86), 2:1 - Petković autogol (90).
 
DINAMO: Livaković 6,5, Moharrami 6,5, Theophile-Catherine 7,5, Dilaver 7, Leovac 6,5, Ademi 7, Šunjić 6,5, Kadzior 6,5, Olmo 6,5 (od 46. Gojak 6,5), Hajrović 6,5 (od 63. Oršić 7), Gavranović 6,5 (od 80. Petković -). Trener Bjelica 7,5.
 
OSIJEK: Malenica 6,5, Lončar 6, Gutieri Tomelin 6, Škorić 6, Šorša 6 (od 73. Grgić -), Mioč 6 (od 62. Lopa 7), Hajradinović 6,5, Mudražija 7, G. Boban 6 (od 62. Bočkaj -), M. Marič 6, Henty 6. Trener Zekić 6.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Theophile-Catherine (Dinamo)
 
Nismo baš bili sigurni da će taj Kustošijanac, Mislav Oršić /25), poslije duge serije po Kini, Južnoj Koreji i drugim klubovima zablistati u Maksmiru, upravo na najvažnijim utakmicama: na početku europske serije protiv Hapoela i večeras u derbiju prvenstva protiv Osijeka. Njegov gol Malenici s 20-ak metara i još desnom nogom potvrđuje da je nevjerica bila suvišna. Oršić se pokazuje kao vrlo iskoristivo pojačanje.
Kada smo neki dan počeli priču o izvrsnim stoperima, na koju su se danas mnogi naslonili, ona je dobila svoju punu potvrdu, ne samo u obrambenim nego i napadačkim zadaćama, tamnoputoga  Theophile-Catherinea. Osim vodoćeg gola još jednom je pucao tako da je Malenica primijenio "paradu utakmice" da bi spriječio pogodak.
Iako u srijedu igra jako važnu europsku utakmicu, Dinamo je dominirao, osim u pojedinim fazama kad je Osijek, dosad vodeći na ljestvici, pokušvao zaprijetiti. Konce tih trenutaka i tako je u rukama  držao zagrebački dečko Robert Mudražija. Nekada su Osječani punili zagrebačke klubove, a sada se iz Zagreba odlazi u grad na Dravu.
Olmo i Gojak, inače najbolji vezni, podijelili su po poluvrijeme. Ni jedan nije blistao. Ali kad igra Olmo, pa da i ne briljira, sve je nekako sigurnije.
Po ovome što pruža i bez obzira na ishod dva dvoboja s Young Boysima Dinamo je glavni favorit za prvaka. Što se ostalih tiče, Rijeka i Hajduka izgleda da vrijede manje od Osijeka.
Poslije ispadanja od Norvežana, riječki mediji su pozvali na odgovornost Matjaža Keka. Ne pamtimo da se to ikada tako izravno dogodilo. To je u neku ruku znakovito.
Željko Kopić  u Hajduku povremeno visi od kada je došao. Ako ne pobijedi HNK Goricu u nedjelju bit će to možda i zbogom.  Naravo, ako Atiemwen prestane igrati "na rate" i pruži nešto u slijedu.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room