SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Atiemwen, vratar Kahlina i trener Jakirović bitno zaslužni za pobjedu u Splitu. Još da se donekle popravi obrana i Gorica će se boriti za sredinu ljestvice. Hajdukovi navijači uzvikivali "uprava odlazi". Kopić ponudio ostavku.

Foto: Djuka /Atiemwen Foto: Djuka /Atiemwen

SPLIT - Stadion u Poljudu. Gledalaca: 11.182. Glavni sudac: Vidulin (Kanfanar) 7. Pomoćni suci: Modrić (Zagreb) i Kezele (Rijeka). Četvrti sudac: Linić (Dražice). Delegat: Podrug (Zagreb). Kontrolor suđenja: Marijanović (Osijek).

Strijelci: 0:1 - Miya (27), 0:2 - Zwolinski (40) 11 m

HAJDUK: Posavec 6, Juranović 6, Vučur 5,5, Mikulić 5, Fomitschow 5,5, Palaversa 6 (od 58. Šego 6), Hamza 5,5 (od 46. Jurić 6), Jradi 5,5, Jairo 6,5, Said 5, Ivanovski 5,5 (od 46. Gyurcso 6). Trener Kopić 5,5.

GORICA: Kahlina 8, Mčedišvili 6,5, Čagalj 7, Jovičić 7, Špičić 6,5, Maloča 6,5 (od 90+4 Žutić -), Suk 6,5, Miya 7 (od 84. Muhammed -), Dvorneković 6,5 (od 77. Aršakian -), Atiemwen 8, Zwolinski 7. Trener Jakirović 8.

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Atiemwen (Gorica)
Iskkjučen: Said (90+1)
Atiemwen je imao tri perfektna poteza od kojih je jedan bio kazneni udarac, iz jednoga je pogodio stativu, a trećim je zaustavio dah gledalaca. Kakav će to trojac biti: Atiemwen, Zwolinski i Miya! Mnogima jačima će zagorčiti raspoloženje. Još se obrana mora donekle popraviti da bi nestali (nesretni i nespretni) raspleti kakvi su se dogodili protiv Slaven Belupa i Intera.
Vratar Kahlina je apsolutno vratio povjerenje. Njegove obrane i njegova srčanost davali su sigrunost i ton. On je uz Atiemwena bio najbolji igrač utakmice.
Iznimnu pohvalu zaslužuje i trener Jakirović koji je poslije Belupa i Intera doživio velike pritiske, ali je sačuvao prisebnost, mir i povjerenje u igrače. To mu se vratilo ovom iznimno značajnom pobjedom nad Hajdukom.
Domaći navijači su igrače ispratili povicima "uprava odlazi". Vjerojatno će se sljedećih dana događati nešto značajnije.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>