SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kada Bjelica ne bi prošao, sudbina bi se teško poigrala s čovjekom kojega je sam Bog poslao da spasi Dinamo. Bjelica je svojim nastupom spriječio razdor koji se mogao dogoditi nakon odlaska prosvijećenoga apsolutiste

Foto: Djuka / Nenad BjelicaFoto: Djuka / Nenad Bjelica
Bila bi velika grehota kada Bjelica ne bi utorak navečer odveo Dinamo u Ligu prvaka! Sudbina bi se teško poigrala s čovjekom kojega je sam Bog poslao da spasi Dinamo i odvede ga u raj, poslije drame koja je nastala osudom na zatvor čovjeka koji je gotovo dva desetljeća, poput prosvijećenoga diktatora, vladao Dinamom. Bilo je logično da se s Dinamom dogodi ono što je uobičajeno kad s položaja siđe autoritaran i samovoljan vlastodržac: da se otvori borba za vlast i prođe vrijeme dok se ne oformi nešto slično  demokratskom upravljanju. Nije to samo karakteristika država.
Ali se u Dinamu neočekivano pojavio 47-godišnji Nenad Bjelica, trener koji je upravo na današnji dan prije pet godina, kao trener bečke Austrije, izbacio Dinamo u jednakoj situaciji. Postoji jedna naoko glupa, ali istinita fraza: život piše romane!
Bjelica je donio nevjerojatnu svježinu. Kao osoba on djeluje pametno, mirno, razborito i uvjerljivo. Njegove konferencije za novinare su izvanredne. Bjelica djeluje kao najbolje školovani komunikolog.
Da, Mamićevci će odmah skočiti! Pa tko ga je doveo? Da doveo ga je Mamić! Ali molimo lijepo! Pa zar užasni diktaror, profašistički pobjednik u španjolskom građanskom ratu, generalismus Franco koji je pomagao i slavni Real Madrid, nije doveo je za svoga nasljednika Juana Carlosa i restaurirao povijesnu monarhiju Burbonski? No, izgleda da mu suvremena Španjolska nije oprostila ono što je učinio prije toga, nazovimo ga tako, demokratskoga čina i čini se da ga gura iz mauzoleja.
Svakako nema smisla uspoređivati Mamića i Franca niti Bjelicu proglašavati Dinamovim kraljem, ali činimo to da bismo bili uvjerljiviji. Bjelica je Dinamu (zasad) donio mir, kada su svi očekivali nemir.
Na konferenciji za novinare glasnogovornik Lesički je objavio da je u 15,15 sati prodana i posljednja ulaznica. Očekuje se najmanje 29 tisuća gledalaca. Veći posjet bio je 13. srpnja 2011. protiv Nefčija iz Bakua kada su ulaznice prodavane po jednu kunu.Sada su sve prodane više od 24 sata prije utakmice zato što navijači vjeruju igračima i treneru.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>