SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo nije prošao u Ligu prvaka, ali će igrati u Europskoj ligi i sačuvao je mir. Sve se završilo logično i dobro! Otto Barić je bio u pravu: Švicarci su jaki! Doista, Dinamo deset godina u kvalifikacijama nije igrao s tako dobrima

Foto: Djuka / Hajrović gol u uvodu utakmiceFoto: Djuka / Hajrović gol u uvodu utakmice
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 28.137. Glavni sudac: Kuipers (Nizozemska) 5. Pomoćni suci: Van Roekel i Zeinstra (Nizozemska). Četvrti sudac: Schaap (Nizozemska).
 
Strijelci: 1:0 - Hajrović (17), 1:1 - Hoarau (64) 11 m, 1:2 - Hoarau (66).
 
DINAMO: Zagorac 7,5, Stojanović 7, Theophile-Catherine 7,5, Dilaver 7, Leovac 6 (od 74. Budimir x), Ademi 7 (od 31. Šunjić 6), Hajrović 7,5, Olmo 6,5, Gojak 7, Oršić 6,5 (od 83. Kadzior -), Gavranović x. Trener Bjelica 6.
 
YOUNG BOYS: Von Ballmoos 7,5, Mbabu 7, Von Bergen 6, Wuthrich 7, Benito 7,5, Fassnacht 6,5 (od 84. Bertone -), Sanogo 7, Sow 7, Sulejmani 7 (od 55. Asaale 7), Hoarau 8, Ngamaleu 6,5 (od 90+1 Aebischer -). Trener Seoane 7.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Hoarau (Young Boys)
 
Dinamo nije uspio proći u Ligu prvaka, ali će igrati u Europskoj ligi. Bitno je da se u Maksimir uselio mir. U pravu je bio iskuni Otto Barić: švicarska momčad je vrlo jaka. I dosita, Dinamo vjerojatno u posljednjih deset godina nije igrao kvalifikacije s tako dobrom momčadi.
Nebo nešto pruži, ali često ne i do kraja. Dinamo je s Bjelicom dobio mir, dobio je momčad željnu borbe i dobio je igru koju je zadovoljstvo gledati. No, nije rezultat ostvarljiv uvijek i u svakom  trenutku i protiv svakog protivnika. Teško je ponavljati sve svoje najbolje. Ademi je rano izašao zbog ozljede. Ali imaju i drugi vrlina. Nije ni "dar s neba" uvijek namijenjen samo jednom.
Sve se završilo logično i dobro.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room