SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Pobjeda je tu, ali agenda s Dinamom se neće ostvariti. Andrić neće biti transferiran u Maksimir i vraćen u Zaprešić. Bez - barem nekih - novaca su ostali i Inter i Andrić. Po dvojica iz Srbije i Crne Gore drže Inter. Burzanović najbolji

INTER - RUDEŠ  3:0 (3:0)
 
ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Vidulin (Kanfanar) 6,5. Pomoćni suci: Kezele (Rijeka) i Đurak (Stupno). Četvrti sudac: Župan (Bjelovar). Delegat: Moslavac (Virovitica). Kontrolor suđenja: Šetka (Đakovo).
 
Strijelci: 1:0 - Andrić (16) 11 m, 2:0 - Burzanović (25), 3:0 - Šimunec (39).
 
INTER: Kelava 6,5, Haramustek 6,5, Prenga 6,5, Šimunec 7 (od 46. J. Čeliković 6,5), Valentić 6,5, Muhar 6, Ćulum 6,5, Burzanović 7 (od 85. Mamut -), Vukčević 6, Rak 6 (od 62. Vuk -), Andrić 6,5. Trener Toplak 6,5.
 
RUDEŠ: Picak 5,5, Oluić 5,5, Soldo 5,5, Obanor 5,5, Boršić 5,5, Rodriguez 5,5, F. Vojković 5,5 (od 46. Mišković 6), Klepač 5,5 (od 70. Lucas Aires -), Marques 5,5, Mrkonjić 6 (od 84. Tomičić -), Petrović 5,5. Trener Matić 5,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5
Igrač dvoboja: Burzanović (Inter)
 
Inter je sigurno pobijedio i postavio Rudeš tamo gdje mu je mjesto, ali ne vjerujemo da je zaprešićka vrhuška spremna za ples. Nije spreman ni Andrić. Agenda s Dinamom neće se ostvarit i kako je rekao Toplak, a potvrdio glasnogovornik Pezelj, večeras u smislu transfera neće biti novosti. To dakako nije dobro. Zapravo je puno gore od ove jednostavne formulacije. Novaca treba Interu, ali i Andriću.
Zaprešićki sastav u ovom trenutku drže dvojica rođena u Srbiji i dvojica rođena u Crnoj Gori. Marko Burzanović (20), rođen u Podgorici, bio je najbolji igrač ove utakmice.
S Rudešom se događa ono što smo predvidjeli. S puno jačima će se bolje hrvati nego sa (tobože) sebi ravnima. Izgleda da nikome neće biti ravan i to je zapravo najveća tragedija čitave njegove formule.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>