SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Gorica čudo od debitanta: treća uzastopna pobjeda. Gol razlika 6:0. Atiemwen fenomenalan, što čeka Dinamo? U sljedećem kolu15. IX u 16,30, Gorica - Dinamo, pa da se vidi! Lovrić s više od 30 m pogodio prečku. Izvrsni Kahlina

Foto: Djuka / AtiemwenFoto: Djuka / Atiemwen
ISTRA 1961 - HNK GORICA  0:2  (0:0)
 
PULA - Stadion Aldo Drosina. Gledalaca: 2.000. Glavni sudac: Gabrilo (Split) 5,5. Pomoćni suci: Grgić (Osijek) i Pataki (Đakovo). Četvrti sudac: Titlić (Hrvace). Delegat: Vukojević (Zagreb). Kontrolor suđenja: Cvitković (Zagreb).
 
Strijelci: 0:1 - Suk (74), 0:2 - Zwolinski (77).
 
ISTRA 1961: Landeta 6, Grujević 6,5 (od 46. Franić 6), Rodriguez 5,5, Oneto 5,5, Rubić 6, Traore Diarra 6, Segado 6 (od 75. Vila Sepulvenda -), Ivančić 6,5, Regan Obeng 5,5, Iglesias 5,5 (od 62. Sane -), Mierez 5,5. Trener Marquez 6.
 
HNK GORICA: Kahlina 8,5, Mčedlišvili 7, Čagalj 7,5, Jovičić 7,5, Špičić 7, Maloča 7,5, Marina 7, Miya 6 (od 63. Suk 7),  Lovrić 7 (od 62. Dvorneković 6). Atiemwen  8,5 (od 87. Musa Muhammed -), Zwolinski 7. Trener Jakirović 8.
 
Ocjena utakmice: 7,5.
Igrač dvoboja: Atiemwen (HNK Gorica)
 
HNK Gorica je postigla treću uzastopnu pobjedu s ukupnim omjerom 6:0 i s deset osvojenih bodova dostigla je na ljestvici Lokomotivu. 
Istra 1961 je u Puli ozbiljno poljuljana već do 50. minute s dvije perfektno pogođene prečke. Prvo je u 45. minuti Lovrić s više od 30 m strahovitim udarcem uzdrmao vratnicu  iznad Landetine glave, a potom je u 50. minuti to učinio i Atiemwen. Polije toga su se Puljani počeli na očigled povijati, iako je Lovrić već u prvom dijelu opasno ugrozio gol domaćih.
Trener Jakirović ima šansu da dobije "nogometnu nobelovu nagradu", ako otjera sve Lovrićeve mušice i njegov nesumnjivi talenat, pretvori u zbilju.
Vratar Kahlina je obranio nekoliko vrlo teških udaraca i postaje jedan od najvećih oslonaca. Sumnja na početku prvenstva pokazala se nepotrebnom i nekorektnom i premda nije u "cvijetu mladosti" (25 godina), on će još napraviti karijeru.I to međunarodnu. Golmani i tako kasnije postižu punu zrelost. Kahlina je, inače, čovjek s kojim se isplati razgovarati.
U igračkom smislu, ali svakako i u smislu osobnosti valja istači i kapetana Čagalja.
A sad ono najvažnije! 
Dinamo izgleda još nešto čeka - ili možda djeluje, a mi to ne znamo - dakle zadnji je čas da se uzme Atiemwen. Sada je to teže jer je prijelazni rok prošao, ali se sigurno nešto može dok ne dođe prvi termin novih transfera. Treba ga zakapariti, inače će to učiniti drugi. 
Njegova četiri poteza bila su jača od desetaka nekih drugih igrača. U početku nam se činilo da Atiemwen premalo sudjeluje u igri, da su mu preduge stanke, ali je to mali feler, prema situacijima kad krene s loptom i stvarno je nezaustavljiv.
U sljedećem kolu, nakon dvotjedne stanke, Dinamo 15. IX u 16,30 igra u Velikoj Gorici, pa će se vidjeti što protiv njega mogu nesumnjivo dobri Dinamovi stoperi i, naravno, zadnji vezni igrači.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>