SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Rijeka se izvukla u Maksimiru, ali tek će se vidjeti pravi Bjeličini dometi. Hoće li Dinamo zadržati u višoj brzini, kao u euro-kvalifikacijama, ili će se vratiti prošlim sezonama? Poraz od Young Boysa ostavio je negativni trag

Foto: Šogy / GavranovićFoto: Šogy / Gavranović
DINAMO - RIJEKA  1:1 (1:1)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 7.000.  Glavni sudac: Strukan (Split) 7. Pomoćni suci: Petrović (Valpovo) i Radić (Split). Četvrti sudac: Zobenica (Velika Gorica). Delegat: Zečević (Knin). Kontrolor suđenja: Kovačić (Križevci).
 
Strijelci: 1:0 - Gavranović (32), 1:1 - Raspopović (38).
 
DINAMO: Livaković 6, Stojanović 6, Theophile-Chaterine 7,5, Dilaver 6, Leovac 6 (od 46. Perić 6,5), Šunjić 6,5, Kadzior 7, Hajrović 6 (od 82. Budimir -), Gojak 6 (od 67. Knežević -), Olmo 6,5, Gavranović 7. Trener Bjelica 6,5.
 
RIJEKA: Sluga 7,5, Raspopović 7, Punčec 6,5, Escoval 6,5, Grahovac 7, Čanađija 7, Lončar 7, Pavelić 6,5 (od 88. Mamić -), Acosty 6 (od 73. Kvržić -), Heber 6 (od 75. Capan -), Gorgon 6. Trener Kek 7.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Sluga (Rijeka).
Isključen Raspopović (Rijeka) u 90. zbog drugog žutog kartona.
 
Dinamo je ipak nešto pao u formi. Ispadanje od Young Boysa ostavilo je traga, premda je u drugom poluvremenu bio premoćniji i bolji. Rijeka se oporavila poslije neuspjeha u europskim kvalifikacijama, ali da je Dinamo igrao s još jačim pritiskom ne bi izdržala.
Večerašnja utakmice je za Dinamo bila jedna međustanica poslije koje će se, ili vratiti na formu iz razdoblja prije druge utakmice sa Švicarcima, ili će Gojak, Hajrović i Olmo doći na razinu iz prošle sezone.
Sada će se vidjeti i Bjeličini dometi. Hoće li on spomenute igrače uspjeti zadržati u višoj brzini - u onoj nazovimo je nedavnoj europskoj - ili će promjenjivost i nestabilnost opet pratiti  Dinamo kao i u sezonama prijem ove.
Razina utakmice s Rijekom bila bi za domaće prvenstvo sasvim zadovoljavajuća.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>