SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kad je Olmo briljantan onda je i Dinamo velik. Dinamo je odigrao vrhunski u taktičkom i voljno-motivacijskom smislu. Šunjić je pružio utakmicu karijere. Livaković je sve bliži broju "jedan" i u reprezentaciji

Foto: Šogy / Izvrsni Dinamovi napadači Foto: Šogy / Izvrsni Dinamovi napadači
DINAMO - FENERBAHČE   4:1 (2:0)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 17.000. Glavni sudac: Pawson (Engleska) 7,5. Pomoćni suci: Betts i Hussin (Engleska). Četvrti sudac: Lennard (Engleska).
 
Strijelci: 1:0 - Šunjić (16), 2:0 - Hajrović (27), 2:1 - Neustadter (47), 3:1 - Hajrović (57), 4:1 - Olmo (60).
 
DINAMO: Livaković 8, Stojanović 7, Dilaver 7,5, Theophile 7,5, Rrahmani 7, Šunjić 8, Gojak 7,5, Olmo 8,5, Hajrović 8 (od 81. Doumbia -), Oršić 7,5 (od 75. Kadzior -), Gavranović 7,5 (od 85. Budimir -). Trener Bjelica 8.
 
FENERBAHČE: Tekin 5, Ozbayrakli 6, Neustadter 6,5, Reyes 5,5, Koybasi 5,5, Topal 6, Elmas 6,5, Benzia 5,5 (od 65. Jailson 6), Potuk 6 (od 80. Slimani -), Chahechouhe 5,5 (od 65. Baris Alici 6), Frey 6. Trener Cocu 6.
 
Ocjena utakmice: 7,5.
Igrač dvoboja: Olmo (Dinamo)
 
Bjelica je bio u svemu u pravu, pa i da ima izuzetnu zamjenu za Ademija. Bio je to Ivan Šunjić koji je zabio prvi gol, te u 62. minuti pogodio prečku. Predstavio se u vrlo visokom izdanju. Poželio si je najbolju utakmicu u karijeri i dobio ju.
Ali ono u čemu je bit, jest da se u formu vratio Olmo. I kad on blista tada je i Dinamo velik. To se jasno vidjelo na početku ove sezone. Olmo je vukao Dinamo do presudnih utakmica s Young Boysom u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Posebice u drugom dvoboju u Maksimiru, Olmo nije bio na potrebnoj razini i Dinamo je zaustavljen. Da je igrao kao večeras, Dinamo bi bio u Ligi prvaka. Kada se čekao odgovor zašto je Olmo stao, dogodio se Fenerbahče. Olmo se vratio u formu i Bjeličin stroj je odigrao vrhunski.
No, nije samo Olmo bio dovoljan za izvrsnu predstavu. Prije svega Dinamo je odigrao vrhunski u taktičkom i posebice u voljno-motivacijskom smislu. Dečki su stajali blizu suparničkih igrača i bili prema njima navalni, agresivni i u tome disciplinirani, ne dopustivši, osim u dvije situacije, da gosti uopće i razviju svoje redove.
Svakako valja istaknuti strijelca dvaju pogotka Hajrovića, stopera Dilavera koji je pogodio i vratnicu, neumornog Gojaka, te ponajprije vratara Livaković koji, čini se, nezaustavljivo juri i prema "jedinici" u reprezentaciji. Nije bilo puno situacija pred njim, ali svaka njegova intervencija dojmila se vrhunskom.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room