SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Lokomotivi pobjeda na obnovljenoj Kranjčevićevoj, fotografi zadovoljni rasvjetom. Rijeka niti do šanse, Punčecu crveni, Mance udaljen s klupe.

Foto: Djuka / Zaslužena pobjeda LokomotiveFoto: Djuka / Zaslužena pobjeda Lokomotive

Lokomotiva je na obnovljenom travnjaku stadiona u Kranjčevićevoj dočekala oslabljenju Rijeku. Travnjak nam se čini odličnim, uređena je i istočna tribina, a i sanitarni čvor za gledatelje potpuno je uređen. Fotografi su hvalili rasvjetu koja je poboljšana i puno je bolja od one na Maksimiru. Pred 1300 gledatelja Lokosi su uz neiskorišten kazneni udarac Radonjića koji je skrivio Punčec čija se ruka našla putu lopti u 54' unutar šesnaesterca, sudac Strukan zbog toga pokazao mu je put u svlačionicu kao i Manceu koji je s klupe žestoko prigovarao pobijedili s 2:0 golovima Datkovića iz prvog poluvremena i Kastratija u drugom. Igra Rijeke izgledala je mlako, bezidejno, bez ijedne stvorene prilike za to joj ne može biti opravdanje i izostanak nekoliko standardnih prvotimaca.

Nakon utakmice Kek je uz asistenciju Mancea na putu ka svlačionici prigovarao sucu Strukanu, Mance mu je pokušavao na mobitelu pokazati nekakve video isječke za što Strukan nije pokazao interes.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>