SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Mamut s dva gola odlučio pobjednika. Predugo ga je pratilo nepovjerenje. I Matković je na gol trebao prije. Zašto je Inter napustila publika? Lokomotivu je opila slava drugog mjesta nakon prve dionice

Foto: Djuka / Mamut, s dva gpla donio pobjedu InteruFoto: Djuka / Mamut, s dva gpla donio pobjedu Interu
INTER - LOKOMOTIVA  2:1 (1:1)
 
ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledalaca: 150. Glavni sudac: Vidulin (Kanfanar) 7. Pomoćni suci: Kezele (Rijeka) i Jakšić (Solin). Četvrti sudac: Titlić (Hrvace). Delegat: Rukavina (Rijeka). Kontrola suđenja: Marijanović (Osijek).
 
Strijelci: 0:1 - Kastrati (14), 1:1 - Mamut (20), 2:1 - Mamut (64).
 
INTER: Matković 8, Haramustek 7 (od 52. Bosec 7), Šimunec 7,5, J. Čeliković 7, Valentić 7, Postonjski 7,5, Muhar 7, Vuk 7 (od 89. Luštica -), Vukčević 7, Mamut 8 (od 82. Ćulum -), Andrić 7, Trener Lađević 7.5.
 
LOKOMOTIVA: Grbić 6, Hujber 6 (od 46. Krstanović 6), Majstorović 6, Kolinger 6, Datković 6 (od 76. Drožđek -), Burić 6 (od 88. M. Babić -) Uzuni 6, Ivanušec 6, Kastrati 7, Lecjaks 6,5, Radonjić 6. Trener Tomić 6.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Mamut (Inter).
 
Poslije onako briljantne igre i pobjede nad Goricom u prošlom kolu činilo se da će Lokomotiva proći kroz Zaprešić kao međunarodni brzi vlak. Nije se očekivalo da se Tomićeva momčad može toliko opiti drugim mjestom na kraju prve, od četiri dionice, i izgubiti od momčadi koju je već bila prestigla i Istra. Ali dogodilo se. Grbić nije ponovio velikogoričku predstavu, Ivanušec nije bio ni blizu, kosovsko-albanski (možda grčki) dvojac Kastrati-Uzumi je dobro počeo, ali se tijekom utakmice izgubio. Samo su Lecjaks i donekle Radonjić bili na potrebnoj razini. Sada je došlo pod upitnik i naše uvjerenje da samo Lokomotiva može donekle ugroziti Dinamo. 
U Interu čine neke pogreške koje se očituju ne samo u slabom plasmanu, nego i u gubitku identiteta. U ne tako davnoj prošlosti Inter je imao publiku. I prave (svoje) navijače. Danas toga nema! Zašto? Ili manjka domaćeg izvornog stanovništva, ili je u pitanju nešto drugo?
No, ovo protiv Lokomotive bilo je na pravom tragu. Ponajprije, ukazano je povjerenje Ivanu Mamutu (21) koji je u srpnju 2016. došao iz Hajduka i od kolovoza 2017. proboravio na posudbi u Sesvetama s jednim kratkotrajnim povratkom prošle zime. Naš je dojam da je prema Mamutovim vrijednostima u Interu vladalo stanovito nepovjerenje. Iako su nas neki koji se razumiju (i njegov trener tada u Sesvetama, sada trener prvoligaša) uvjeravali da je Mamut najbolji igrač Druge HNL. Mamut je protiv Lokomotive zabio dva gola, donio pobjedu i oduševio svojom lukavošću i osjećajem za pogodak. K tome, Mamut i zna igrati.
Drugo otkriće utakmice je 29-godišnji vratar Mladen Matković koji je pristupio iz Cibalije. Matković je trebao braniti od početka prvenstva. Kelava nije donio sigurnost. Možda je Matković bio najbolji igrač ove utakmice, ali neki misle da je trebao bolje reagirati kod gola. Ali tada bi zaradio ocjenu 9,5!
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>