SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Bjelica hvalio Bulu. Majer mora na operaciju. Novi trener Rudeša Lozo neizravno kritizirao dosadašnjeg Matića. Ostao je samo transparent "Hvala Foka!". Nestao je i onaj usklični slogan: Himalaja, tres tres!

Foto: Djuka / Budimir nije slavio golove Foto: Djuka / Budimir nije slavio golove
RUDEŠ - DINAMO 0:3 (0:2)
 
ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledalaca: xxx. Glavni sudac: Vučković (Zagreb) 7. Pomoćni suci: Modrić i Krmar (Zagreb). Četvrti sudac: Čuljak (Zagreb). Delegat: Stanković (Zagreb). Kontrolor sudaca: Kukić (Sisak).
 
Strijeli: 0:1 - Budimir (23), 0:2 - Budimir (27), 0:3 - Rrahmani (74).
 
RUDEŠ: Picak 6, Filipović 5,5, Pantalon 5,5, Oluić 5,5, Boršić 5,5, Kalik 5,5, Jukić 5,5 (od 52. Falinski -), Mišković 6 (od 79. Petrović -), Marques 5,5, Mrkonjić 6, Tomičić 5,5 (od 68. Klepac -). Trener Lozo 5,5.
 
DINAMO: Zagorac 6,5, Moharrami 6,5, Lešković 6,5, Rrahmani 7, Musa 6,5, Šunjić 7, Ademi 7, Kadzior 6 (od 78. Petković -), Oršić 7,5 (od 68. Menalo -), Gavranović 6,5, Budimir 8 (od 86. Hajrović -). Trener Bjelica 7.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Budimir (Dinamo).
 
Ništa nije bilo neobično ni neočekivano.
-Odradili smo posao i sada idemo na 2,5 slobodna dana, zapravo je u jednoj kratkoj rečenici sažeo cijeli taj popodnevni događaj u Kranjčevićevoj, trener Dinama Bjelica.
Konferencija za novinare donijela je više iznenađenja nego sam dvoboj. Možda je samo pad Rudeša na više razboja bio dojmljiviji: jedan je apsolutno neravnopravna igra, drugi je nestanak glasnih navijača, treći je loša spikerica, tako da je na kraju, od Rudeša, kao nešto prepoznatljivo, ostao samo transparent "Hvala Foka!". Nestao je i onaj usklični slogan: "...tres,tres Trešnjevka".
Na konferenciji za novinare prvi put je nastupio novi trener Rudeša Marko Lozo. S takvom "rutinom" kao da mu je stota!
-Kad ne bih vjerovao da ćemo se spasiti, ja se ovoga ne bih prihvaćao. Ova utakmica me u to još više uvjerila. S ovakvom igrom možemo izboriti nastavak u prvoligaškom društvu. Pogotovo ako dobijemo i neka pojačanja.
Odmah su ga podržali i novinari: Ovo je bilo bolje nego prije (!?)
Potom je odapeo nekoliko strelica prema donedavnom treneru Ivanu Matiću, ali i juniorskim trenerima u Osijeku. Nije Matića izravno spominjao, no dalo se pročitati da misli na njega. Na koga bi drugog?
-Mentalni pad igrača tijekom utakmice posljedica je toga što nisu dovoljno fizički pripremljeni. Kod momaka je bio evidentan energetski posrtaj. Igrači imaju dosta krivih navika, nabrajao je Lozo.
A onda je spomenuo Roberta Miškovića, dečka koji je na posudbi iz Osijeka.
-Mišković je talentiran, ali ne zna taktički misliti. Čudi me da ga to nisu naučili u Osijeku. Igrači s tim nedostatkom izlaze i iz Dinamove i Hajdukove škole.
Lozino nabrajanje je dosta potrajalo pa su pred vratima čekali Bjelica, Blažičko, Lesički i Antolić (ne novinar SN-a).
Kad je ušao i poslije opće ocjene Bjelica je odgovorio i na pitanje o uvježbanim kombinacijama kakva je bila gol Rrahmanija za 0:3:
-Bule je zadužen za izvođenje ofenzivnih prekida. Tu je on glavni i odgovorni urednik.
Bjelica je osim toga izjavio da Perić nije igrao zbog temperature da Leovac ide na pregled u Munchen, a da će Majer morati na operaciju.
-Što se Mora tiče sve ide po planu. Igrat će u subotu u Daruvaru, kazao je trener.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room