SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

"Poštenje prije osobnih interesa. NO=odjebi", pisalo je na jednom transparentu Torcide. Po onome što se dosad događalo čini se da je to samo zov da se zamijene stolice. Hajduk za Lokomotivom zaostaje 11 bodova

Foto: Šogy / Uzuni, asistencija i gol za igrača susretaFoto: Šogy / Uzuni, asistencija i gol za igrača susreta
LOKOMOTIVA - HAJDUK 2:0 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledalaca: 3.000. Glavni sudac: Batinić (Osijek) 6,5. Pomoćni suci: Petrović (Valpovo) i Grgić (Osijek). Četvrti sudac: Matoc (Zaprešić). Delegat: Čalić (Marčana). Kontrolor sudaca: Šimčić (Koprivnica).
 
Strijelci: 1:0 - Drožđek (24), 2:0 - Uzumi (69).
 
LOKOMOTIVA: Grbić 7, Karačić 7, Majstorović 7 (od 46. Hujber 7,5), Datković 7, Lecjaks 6,5, Jukić 6,5, Ivanušec 6,5, Uzuni 8 (od 85. Krstanović -), Kastrati 6,5, Drožđek 7 (od 64. Halilović 6,5), Radonjić 6. Trener Tomić 7.
 
HAJDUK: Posavec 6,5 (od 55. Blažević 6), Tudor 6, Vučur 5,5, Lopez Borja 6, D. Bradarić 6,5, Juranović 7, Palaversa 6, Caktaš 6,5, Jairo 5,5 (od 79. Ivanovski -), Gyurcso 6 (od 58. Jradi -), Said 6. Trener Vulić 6.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Uzuni (Lokomotiva).
 
Lokomotiva je bez nekih nadljudskih napora, strpljivo, uigrano  i taktički zrelo položila na leđa Hajduka u nekoj dobi najveći hrvatski klub, danas tek u drugoj kvalitetnoj skupini hrvatskih prvoligaša, teško opterećen vlastitom navijačkom skupinom, nekada slavnom, a danas po idejama i praksom promašenom. 
S tribina u Kranjčevićevoj torcidaši su uz ostalo poručili: "Poštenje prije osobnih interesa. NO=odjebi". O.k. može biti, ali može zvučati i tipično demagoški i populistički: sjašite vi da uzjašimo mi! Bilo bi dobro kad bi tako bilo, pa da zavlada apsolutno poštenje, ali se to nije dogodilo ni u kineskoj kulturnoj revoluciji u drugoj polovici prošlog stoljeća. Nastupila je katastrofa.
-Za Lokomotivu je ovo velika pobjeda, naglasio je trener Tomić. A onda je naglasio jednu stvar koja je može izgledati poražavajuće za Vulića:
-Taktički smo odigrali odlično. Pustili smo ih da se iscrpljuju u terenskoj premoći. Zabili smo po jedan gol u svakom poluvremenu i to je bilo dovoljno. Hujber je ušao u nastavku i bio je odličan. Majstorović je ozlijedio zglob.
Mi bismo pridodali da ja albanski Grk (?) Uzinu bio najbolji zbog svoje učinkovitosti. Jednom je dodao za gol i jednom zabio. Drožđek, najbolji igrač Druge HNL u prošloj sezoni, pokazao je da to nije bilo uzalud.
Vulić je priznao da je Hajduk jalovo napadao, ali nije primijetio da mu je premoć poklonjena.
-Juranović je odigrao izvrsno na zadnjem veznom, pohvalio je trener.
Po nama valjalo je istaknuti i Domagoja Bradarića (u prosincu će imati 19 godina)  u prošloj sezoni najboljeg lijevog beka Druge HNL.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room