SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Čim na utakmicu nisu došli glavni novinari znalo se da tu neće biti "krvi"! Rudešov trener verbalno napao i svoje igrače. Trener Lokomotive upotrijebio prejaku riječ: impozantno. Strojovođe i kondukteri više nisu Lokomotivin identitet. Novog nema!

Foto: Djuka ? Luka IvanušecFoto: Djuka ? Luka Ivanušec
RUDEŠ - LOKOMOTIVA 0:4 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledalaca: 185. Glavni sudac: Bel (Osijek) 7. Pomoćnii suci: Borut Križarić (Čakovec) i Keglević (Našice). Četvrti sudac: Lovrić (Đakovo). Delegat: Šarić (Vrbovec). Kontrola suđenja: Vukić (Rijeka).
 
Strijelci: 0:1 - Ivanušec  59', 0:2 - Radonjić 69', 0:3 - Krstanović 73', 0:4 - Krstanović 78'
 
RUDEŠ: Banić 6, Filipović 5,5, Pantalon 5,5, Obanor 5,5, M.L. Vojković 5,5, Joan Erick 5,5, Jukić 5,5, Kalik 5,5 (od 78. R. Mišković), F. Vojković - (od 6. Petrović 5,5)., Mrkonjić 5,5, Kovačec 5,5 (od 73. Klepač -).  Trener Lozo 5,5.
 
LOKOMOTIVA: Grbić 6,5, Karačić 7, Majstorović 7, Kolinger 6,5, Lecjaks 6,5, Jakić 6,5, Ivanušec 7,5, Uzuni 6,5 (od 85. Babić -), Kastrati 6 (od 62. Krstanović 7,5), Drožđek 6 (od 82. Halilović -), Radonjić 7. Trener Tomić 7.
  
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Ivanušec (Lokomotiva).
Kada smo primijetili da nema ni jednog istaknutog novinara pisanog novinarstva i da je na tribini tek oko 200 gledalaca, shvatili smo da to neće biti meč za pamćenje. Novinari po prirodi svoga posla nanjuše gdje će biti nešto osobito zanimljivo, a da bi toga bilo na susretu Rudeša i Lokomotive, izgledi su bili minimalni. Nije bilo ni Jure, ni Jankovića, ni Lipovca, ni Tironija... Na konferenciji za novinare pojavio se samo jedan. ali ne iz tog kruga. Na kraju je sve izgledalo jadno. Ulazili su trener po trener da bi se suočili s nama trojicom nevažnih!
Trener Lokomotive Tomić, za pobjedu svoje momčadi,upotrijebio je izraz impresivno što je ipak bilo prejako za ono što su njegovi pružili. U prvom poluvremenu Lokomotiva je igrala tromo, bez pristiska, a visoki presing predstavljao je neostvarivu čežnju. Zbog toga se Rudeš izvukao netaknute mreže. U nastavku su dečki s Kajzerice bili nešto srčaniji, a Rudeš slabiji nego ikad.
Čekali smo njihovog trenera Lozu kojeg smo slušali i tijekom utakmice iz prvog reda gledališta. Lozu koji je onako žestoko, 7. listopada, opleo po svom prethodniku Matiću i  nogometnim školama Osijeka, Hajduka i Dinama. Na utakmici je djelovao rezignirano i odmahivao je rukama. Najjači savjet mu je bio: ajmo, ajmo...
Na konferenciji za novinare bio je sličan treneru Zagreba Madunoviću koji je u ponedjeljak također opleo po svojim igračima.
Lozo je rekao:
-Ljut sam jer smo tijekom tjedna trenirali upravo ono u čemu smo danas griješili.
Imamo sjajnu reprezentaciju, sjajni Dinamo, ali nam se tope Rudeš i Dragovoljac. Iako je prema treneru Lokomotive sjevnulo pitanje, može li se ona s Dinamom pograbiti za prvo mjesto, a odgovor je  glasio: nikako, ipak pitanje svih pitanja je zagonetka identiteta.
Tko navija za Lokomotivu i zašto dolazi tako malo posjetitelja? Željeznica je gotovo propala u onom starom smislu, nema više navijačke baze u strojovođama i kondukterima, nema više željezničke kolonije, nema vagona namijenjenog samo sportašima i nema više Kajzerice, odnosno nema "stare Kajzerice".... Treba izmisliti neki novi identitet - pa makar promijeniti ime - jer klub bez navijača to nije!
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room