SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Atiemwena je bio najbolji, ali je zapravo vezna linija Gorice pokopala Inter. Toplak je okrivio Postonjskog, Raka i Muhara. Umjesto u mladoj reprezentaciji Bosec je ljeto proveo na klupi. Laljak je odgovorio frazom, a ne s bitnim

Foto: Djuka / Atiemwen najbolji igrač GoriceFoto: Djuka / Atiemwen najbolji igrač Gorice
INTER - GORICA 1:3 (1:2)
 
ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledalaca: 414. Glavni sudac: Čuljak (Zagreb) 7. Pomoćni suci: Komar (Zagreb) i pomoćna sutkinja: Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete). Četvrti sudac: Župan (Bjelovar). Delegat: Vukojević (Zagreb). Kontrolor sudaca: Vučemilović-Š. (Osijek).
 
Strijelci: 1:0 - Andrić (10), 1:1 - Dvorneković (32), 1:2 - Atiemwen (43), 1:3 - Marina (49).
 
INTER: Matković 5,5, Bosec 7,  Šimunec 6, Prenga 6. Valentić 5,5  (od 79. I. Čeliković -), Postonjski 5,5, Muhar 5,5, Rak 5,5 (od 62. Vuk -), Vukčević 5,5 (od 62. Ćulum -), Solomon 6, Andrić 7. Trener Toplak 5,5.
 
HNK GORICA: Kahlina 7,5, Muhhamed 6,5, Čagalj 7, Jovičić 6, Špičić 6, Dvorneković 7 (od 81. Aršhakian -), Suk 7 (od 63. Lovrić -), Maloča 7,5, Čabraja 7, Myja 6,5 (od 46. Marina 7), Atiemwen 8. Trener Jakirović 7.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Atiemwen (HNK Gorica).
 
Završilo je i mi smo prošli pokraj direktora Intera Branka Laljka.
Poraz nije ugodan, rekli smo mu.
-Ni jedan poraz nije ugodan, odgovorio je direktor, a mi smo misli da će izreći nešto dublje.
Mislili smo izazvati, ali nije upalilo. Laljak je "iskusni lisac".
Na konferenciji za novinare trener Toplak je okrivio trojicu igrača za pogreške kod golova: Postonjskog, Raka i Muhara. U tome je bio u pravu: Jakirović je sa svojom veznom linijom pokopao Inter.
Ima kod Intera ponekad i neshvatljivih poteza. Barem se tako čini jer mi ne znamo svaku pozadinu.
Ajde, danas nije igrao, inače zapostavljeni, Mamut jer ga je boljela peta. 
Ali najbolji je bio desni bek Antonio Bosec kojega smo u jednom trenutku prošle sezone čak namjeravali pretpostaviti kao desnog beka mlade reprezentacije u ovoj općoj oskudici desnih bekova u hrvatskom nogometu svih selekcija. Umjesto u mladoj reprezentaciji Bosec je završio na klupi! Kako je samo, za vodeći gol, uposlio Andrića.
-Loše je ušao u sezonu. Sada se vraća i danas je bio naš najbolji, izjavio je pred novinarima Toplak.
Dok je Rudeša, pa i Istre 1961 Inter se ne mora bojati  za status. Čak i da je na kraju predposljednji uvijek će zahvaljujući iskustvu pobijediti Šibenik ili Kustošiju u kvalifikacijama i ostati prvoligaš. Ali ovaj poraz nije dobro sjeo jer ne budi onakav optimizam kakav je polučila pobjeda nad Lokomotivom 5. listopada. Izgubilo se i protiv Rijeke u prošlom kolu, pa to nije izgledalo tako sumračno. Ovo protiv HNK Gorice bilo je bez nade. Petog studenog dolazi Slaven Belupo i to bi trebalo biti drukčije, ako zbog ničeg drugog onda zbog atmosfere koja ne izgleda dobro.
HNK Gorica u nekom smislu drma Prvom HNL. Postigla je petu pobjedu u gostima i pri tom je tek primila prvi gol, a vratar Kristijan Kahlina ima se čime ponositi: Koprivnicu, Osijek, Pulu i Split prošao je netaknute mreže. Gorica je uzvratila Interu za onaj kaotičan poraz na svom terenu 11. kolovoza. Ali to su bili tek dani prilagodbe.
Pitali smo Kahlinu što misli i odmah locirali, po nama, četiri uporišne točke Gorične pobjede: Atiemwen (gol s 28 m i asistencija Dvornekoviću), vezna linija i on golman.
-Bili smo kao jedan, jedinstveni. Pobijedio je momčadski duh, rekao je Kahlina.
Mi smo ga podsjetili na pogreške Špičića i Jovičića, ali nije bio voljan o tome diskutirati niti se uopće složio s našom konstatacijom.
Konferencija za novinare, osim u dvije konstatacije, bila je površna i neupotrebljiva.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>