SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

U Zaprešiću je bilo miroljubivo, a glavna vijest stigla je iz Dinama. Svetina je pao jer je Mamiću iskazao nevjeru. Toplak i Ivković hvalili utakmicu, ali kako može biti dobra bez golova? Laljak i Markulin o četvrtfinalu Kupa

INTER - SLAVEN BELUPO 0:0

ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Mlakar (Zagreb) 6. Pomoćni suci: Krmar i Pušić (Zagreb). Četvrti sudac: Pečarić (Zagreb). Delegat: Glavina (Prelog). Kontrola suđenja: Ljubičić (Osijek).

INTER: Kelava 6, Bosec 6, Šimunec 6, Prenga 6, I. Čeliković 6,5, Postonjski 6, Muhar 6,5, Burzanović 6 (od 85. Solomon -), Mamut 6 (od 73. Ajayi -), Rak 7, Andrić 6. Trener Toplak 6.

SLAVEN BELUPO: Filipović 6,5, Musa 7, Međimorec 6, Šarlija 6, Bogojević 6 (od 89. Karamarko -), Puclin 6 (od 84. Aparicio -), Vidović 6, Bačelić-Grgić 6, Doležal 6, Delić 6, Mendy 6 (od 77. Lima -). Trener Ivković 6.

Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Rak (Inter).

Utakmica u Zaprešiću je završila miroljubivo, a glavna vijest stigla je po njezinom svršetku. Smijenjen je potpredsjednik Dinama Tomislav Svetina i to je čini se početak makljaže koju već mjesecima najavljujemo, ali nije dobro da se to dogodilo uoči najvažnije utakmice u proteklih 48 godina. Kada je Bjelica nedavno izjavio da se redovito čuje s Mamićem bilo je jasno da savjetnik i dalje drži konce i da će prvi otpasti onaj koji mu je najmanje poslušan.
Izgleda da je to stvarno Svetina koji je najkraće na Mamićevim "jaslama" i nekako je suviše svoj. Odlazak mladog igrača Hasića, kao uzrok rastanka, više izgleda kao povod - ako uopće i jest - i nije pravi razlog. Svetina je učinio nešto što je savjetnik prepoznao kao nevjeru.
Konferencija za novinare počela je pohvalama obojice trenera, Toplaka i Ivkovića, upravo završenoj utakmici, što nije bilo sasvim logično za jednog - realno laika - s dugim iskustvom izvještavanja i gledanja. Kako može sraz bez golova biti dobar?
-Možda publika nije bila oduševljena, no mi imamo razloga za zadovoljstvo, komentirao je Ivković. Osvojili smo bod, očuvali smo stabilnu poziciju na ljestvici i čekamo Osijek sigurniji nego da smo izgubili. U prvom poluvremenu smo bili bolji, ali nesigurni u napadu, zaključio je trener.
Mi bismo, osim neslaganja, dodali da je jedini kojega smo vidjeli u pravom svjetlu bio stoper Božo Musa.
Trener Intera Samir Toplak bio je sasvim blizu Ivkovićevom raspoloženju:
-Nismo pobijedili, a mogli smo da su Mamut i Andrić poentirali. Ono što je najvažnije je to da smo napokon izgledali kao momčad. Muhar je bio izvrstan i kad bi takvi uvijek bili, uz raspoloženijeg Andrića, dobro bismo plivali. Gosti su bili tvrdi i dobro organizirani.
Po nama najbolji su bili "dečki u godinama" Rak i I. Čeliković. Mamut je bio triput u šansama i nije zabio, ali je zamijenjen sa slabijim.
U poluvremenu poveli smo raspravu o četvrtfinalu Kupa. U utorak u 12 sati je izvlačenje. Sedam prvoligaša i jedan trećeligaš. Anketirali smo dvojicu važnih ili najvažnijih: Laljaka (Inter) i Markulina (Slaven Belupo). Gosti su na tribini bili u najjačem sastavu. Jačem od onog na terenu: Kolarić, direktor Belupa, Pucar, direktor Podravke...Tako jaku Upravu nema nitko!
Laljak se prvo šalio:
-Mi smo se već dogovorili s gostima da u četvrtfinalu igramo mi međusobno, ali još ne znamo u Koprivnici ili ovdje.
Potom je krenuo ozbiljno:
-Možemo izbaciti svakog osim Dinama. Znači mogu svi, a bude li Dinamo onda u Zaprešiću zbog spektakla.
Markulin se vraćao u prošlost:
-Kako smo ono u Osijeku u finalu 2016. izgubili od Dinama udarcem Roga s 30 m, s tugom se prisjećao Markulin.
A onda se dohvatio i Vinogradara:
-Dvaput smo tamo izgubili, a poslije poraza 2014. morali smo ostati na janjetini. Nije bio red da pobjegnemo. Bitno je da u utorak ne izvučemo Dinamo, Lokomotivu i Rijeku.
Koliko je Kup opsesija, pokazao je i trener Ivković. On je konferenciju za novinare počeo pitanjem upućenim nama:
-Zar stvarno mislite da ćemo dobiti Vinograd

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room