SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Goričini igrači, na trećem mjestu, u Kranjčevićevoj pjevali: Hoćemo titulu još ove godine! Atiemwen će opet igrati tek protiv Dinama 2. XII u Maksimiru. Lozo, trener Rudeša, drži na klupi Petrovića, posuđenog iz Dinama(!?)

Foto: Djuka / Zwolinskom prvom strijelcu lige neopravdano poništen golFoto: Djuka / Zwolinskom prvom strijelcu lige neopravdano poništen gol

RUDEŠ - GORICA 0:1 (0:0)

ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledalaca: 280. Glavni sudac: Kulušić (Šibenik) 6. Pomoćni suci: Perica (Šibenik) i Radić (Split). Četvrti sudac: Titlić (Hrvace). Delegat: Rukavina (Rijeka). Kontrola suđenja: Bugarin (Bibinje).

Strijelac: 0:1 - Zwolinski (62).

RUDEŠ: Banić 6, Filipović 5,5, Obanor 5,5, Pantalon 5,5, Vojković 5,5 (od 88. B. Petrović -), Jukić 6, Kalik 5,5, Erick 5,5, Klepač 5,5 (od 66. Wallace -), Mrkonjić 6, Anrey 5,5 (od 78. R. Mišković -). Trener Lozo 5,5.

GORICA: Kahlina 7, Muhammed 6, Oboabona 5,5, Moro 5,5, Čabraja 6,5, Maloča 6, Marina 6, Suk 5,5 (od 46. Lovrić 6), Dvorneković 6 (od 59. Špičić 6), Atiemwen 6 (od 84. Šroler -), Zwolinski 7. Trener Jakirović 6.

Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Zwolinski (Gorica).
U 74. isključen Erick (Rudeš) zbog drugog žutog.

-Hoćemo titulu još ove godine, pjevali su Goričini igrači poslije pobjede nad Rudešom, preuzevši time treće mjesto, iza Lokomotive i Dinama.
Predsjednik Nenad Črnko pozorno ih je slušao, ali nije komentirao.
Željko Mihalj, predsjednik NS Velike Gorice je dometnuo:
-Neće, ako budu igrali kao danas.
Bio je to sjajan presjek situacije. HNK Gorica je hit prvenstva, no da je večeras protivnik bio samo malo spremniji, moglo je biti i drame. Atiemwen nije pružio uobičajenu razinu, a obrana je u svakom smislu bila nesigurna. Čak i da je s druge strane djelovao, primjerice, samo Interov Andrić, mogla su stići neprilike. To tako ide. Slab je Atiemwen, pa slijedom toga ni zadnji vezni nisu sigurni, pa po "logici stvari", to pogotovo nije obrana.
Črnko je našao riječi utjehe:
-Kad ne ide Atiemwenu ide Zwolinskom.
Tako je doista bilo. Izgleda da je Zwolinskom neopravdano poništen drugi gol. Kažu da zaleđe nije postojalo.
Trener Jakirović je ustvrdio:
-Neki igrači su bili bez energije. Sreća da nam nije nešto zalutalo.
Atiemwenu je ovo bio treći žuti?
-Neće ga biti do 2. prosinca i utakmice s Dinamom u Maksimiru. Sad je stanka zbog reprezentacije, potom dolazi Istra i mi ne možemo računati na Beloga (tako zovu Atiemwena o.a.).
Lozo, trener Rudeša, doista je u teškoj, bezizlaznoj situaciji. Ovo mu je peti poraz u nizu. Otkad je došao 7. listopada svaku je izgubio. Ali on i dalje pokazuje optimizam, nada se i moli sreću da mu nešto pokloni jer mu, kako kaže, dosta uzima.
Nešto je čudno kad Borna Petrović ulazi u 88. minuti. To je Dinamov igrač na posudbi u Rudešu. Dosta je u svemu tome nelogičnosti, zna se to, vjerojatno zna i Lozo, ali Dinamov igrač na posudbi, pa rezerva u Rudešu (!?) To mu neće prolaziti.
Za Rudeš će najopasnije stanje nastupiti u lipnju iduće godine kada će trebati ustrojiti posve novu momčad za Drugu HNL. Od ovih igrača vjerojatno neće nitko ostati. Sad neki igraju i o "svom trošku" da bi se eventualno nametnuli kao prvoligaški igrači, pa potom otišli. Rudeš će morati sastaviti sasvim novu momčad, a to može rezultirati i novim krizom, čak ispadanjem u treću ligu. Ponestane svega. I novaca i entuzijazma. Nisu takve situacije rijetke.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>