SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Što je Toplak vikao poslije brojnih promašaja? Andrić dobio kćer, odlazio u Beograd, odigrao slabo, ali je odlučio. Rudeš izgubio posljednju nadu. Trener Lozo postao realniji poslije ne fer istupa protiv prethodnika

Foto: Djuka / Andrić, skok za golFoto: Djuka / Andrić, skok za gol
RUDEŠ - INTER 0:1 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Bel (Osijek) 6. Pomoćna sutkinja: Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i pomoćni sudac: Keglević (Našice). Četvrti sudac: Batinić (Osijek). Delegat: Ilijašev (Beli Manastir). Kontrola suđenja: Kukić (Sisak).
 
Strijelac: 0:1 - Andrić (65).
 
RUDEŠ: Banić 6, Filipović 5,5 (od 85. Barić -), Pantalon 5,5, Obanor 5,5, M.l. Vojković 5,5, Kalik 5,5, Jukić x, R. Mišković 6 (od 68. Tomičić -), Klepač 5,5 (od 59. Kovačec -), Mrkonjić 6, Rodriguesx 5,5. Trener Lozo 5,5.
 
INTER: Matković 6,5, Bosec 6, Prenga 6, Šimunec 6, I. Čeliković 6,5, Brezovec 6,5 (od 90. Postonjski -), Muhar 6, Rak 6, Vukčević 5,5 (od 56. Mamut 5,5,), Ajayi 5,5 (od 86. Vuk -), Andrić 7. Trener Toplak 6,5.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Andrić (Inter)
 
U 19. minuti trener Toplak je glasom velike ljutnje, svojim igračima poručivao, toliko jako da ga se čulo i u gledalište:
-Zar mislite da će ovo trajati vječno!
Mislio je da brojne šanse koje su njegovi igrači promašili tijekom početnih 20-ak minuta i s pravom se bojao da se to ne osveti.
Ali se i poslije "krika" nastavilo po starom. Opet promašaji i gdjekoja prigoda Rudeša, poput Klepačove u 32. minuti koja nije bila bezazlena i moglo se dogoditi da Zaprešićani dobiju neočekivanu pljusku.
Pokušaji realizacije Intera završavali su katastrofalno. Ajayi je bio neprerecizan, Rak je stajao suviše visoko, Vukčević nije dobro probijao, a ipak glavni krivac bio je Andrić, inače najbolji igrač.
Komnen Andrić nije igrao dobro. Da jest, Inter bi već u prvom dijelu osjetno vodio.
-Andrić je postao otac djevojčice i putovao je u Beograd. Osim toga zbog kartona nije igrao protiv Hajduka. Ni pripreme nije sproveo kako treba i moram reći da trenutačno ima problema s formom, priznao je trener Toplak.
Ako smo dobro shvatili i trener se ljutio na njegovu igru u prvom poluvremenu:
-Jesam, ljutio sam se, ali je na kraju upravo on odlučio utakmicu i to je ta nelogičnost koja vrijedi samo u nogometu. Ne moraš biti najbolji, ali možeš biti igrač utakmice, pomogao nam je Toplak.
Gostujući trener se ljutio i na Mamuta koji u drugom poluvremenu nije zabio tri zicera, ali da je Andrić bio uporniji i agresivniji u prvih 45 minuta već bi utakmica bila odlučena i Mamutovi promašaji u nastavku ne bi igrali ulogu. Iako je njegovim ulaskom i određenim izmjenama pozicija, igra Intera dobila na silini.
Prvi put je za Inter igrao Josip Brezovec i Toplak ga je pohvalio.
Zaprešićani sada imaju 14 bodova i da u predstojeća tri susreta, s Istrom 1961 i Osijekom vani, te Dinamom doma, ne osvoji ni boda ne bi bio kraj svijeta!
Za Rudeš ovaj poraz čini se da ipak znači ugašenu i zadnju nadu.
-Ovo je bila možda i posljednja mogućnost da uhvatimo priključak. Igrači su ostavili dojam nezalaganja, izjavio je predsjednik Ivan Knežević.
I trener Marko Lozo je bio sličnog mišljenja kad je riječ o izgledima jer Rudeš ima 13 poraza i dva neodlučena rezultata, ali je nešto drukčije govorio o igračima:
-U polju su bili dobri, no nešto im fali. Nisu zabili gol. Bili su odlučni pobijediti. Ali kad stanu visoko onda su tanki odostraga.
Lozi treba odati priznanje na hrabrosti da u takvim okolnostima ipak živi u nekakvom optimizmu. Nije lako gubiti iz utakmice u utakmicu i ostati psihološki čvrst, te ići dalje. Lozo je postao realniji. Njegov prvi istup poslije dolaska na kormilo, umjesto dotadašnjeg trenera Matića, nije bio fer.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>