SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo je pokleknuo u Rijeci prvi put poslije 15 kola. Umjesto da trenira Dinamo Bišćan, Zagrepčan, trpi uvrede Riječana, velikih zagovornika Crnogorca "Spasketa" i Slovenca Keka. Oni ne vole ni zeta Ćiru. Kako će Bjelica reagirati na poraz.?

Foto: Djuka / Igor Bišćan još nije prihvaćen od ArmadeFoto: Djuka / Igor Bišćan još nije prihvaćen od Armade
RIJEKA - DINAMO  1:0 (0:0)
 
RIJEKA - Stadion Rujevica. Gledalaca: 4.635. Glavni sudac: Pejin (Donji Miholjac) 7. Pomoćni suci: Grgić (Osijek) i Pataki (Đakovo). Četvrti sudac: Borut Križarić (Čakovec). Delegat: Vučemilović (Osijek). Kontrola suđenja: Svilokos (Sisak).
 
Strijelci: 1:0 - Čolak (64).
 
RIJEKA: Sluga 8, Raspopović 6 (od 80. Mamić -) , Župarić 7, Punčec 7, Žuta 7, Pavičić 7, Lončar 7, Gorgon 7, Kvržić 7 (od 80. Grahovac -), Heber 6 (od 67. Acosty 6,5), Čolak 7. Trener Bišćan 7.
 
DINAMO: Livaković 7, Stojanović 6, Theophile-Catherine 5,5, Dilaver 5,5 (od 78. Kadzior -), Leovac 5,5, Ademi 5,5, Hajrović 6, Gojak 6, Olmo 6, Oršić 5,5 (od 70. Petković 5), Gavranović 5,5 (od 70. Budimir 5). Trener Bjelica 5,5.
 
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Sluga (Rijeka).
 
Umjesto da trenira Dinamo, Igor Bišćan, igračka legenda i kad pobjeđuje matični klub, dobiva uvrede "najvjernijih navijača" ljutog suparnika Rijeke. Sredina koja je tako zdušno prihvatila pokojnog crnogorskog trenera Dragutina Spasojevića "Spasketa" i Slovenca, Mariborčana  Matjaža Keka, ne može smisliti Zagrepčana! Rijeka je kažu grad tolerantan, kulturan i ljudski širok. Po onome što se čulo na utakmici s Dinamom može se reći da takvih ima, ali da nisu baš svi.
To je ipak za jednu vrstu analize. "Spaske" i Kek su trenerski plemenitaši, riječki spomenici, a čak  jedan riječki zet, ali Hrvat Bosanac, Ćiro Blažević to nije. Ćiro nije prihvaćen. Nedavno je čuveni riječki novinar Rivetti pobrojao  trenere po zaslugama i tako to ispada.
Bišćan je pobijedio Bjelicu koji je u uoči odlaska na Rujevicu izjavio:
-Pozitivno sam se iznenadio stanjem igrača po povratku iz reprezentacija. Ova dva dana izvrsno su trenirali, kao da su imali veliku želju vidjeti se s kolegama.
Dinamo je, dakle, otišao u Rijeku s optimizmom, a potpuno je razočarao. Istina, poslije toliko dobrih mora biti i jedna loša igra.
No, glavno je pitanje što će dalje biti. Bjelica je oduševio, ali smo primali i upozorenja da kod njega poslije velikih uzleta dolaze i velikim padovi. U svom posljednjem klubu Lechu iz Poznana u pet utakmica tri je izgubio, jednu remizirao i dobio je otkaz.
Bitno je što će dalje biti s klubom, ne u natjecateljskom nego upravljačkom smislu. Približava se 30. studeni, predsjednik Barišić je ovih dana dao jedan neprihvatljv TV intervju Bujanecu. Izgleda da se i jedno "nekompletno" i naporno putovanje u Široki Brijeg nije isplatilo. Tamo zaslužuju više, osim ako se dečke nije moralo pokazati "gazdi". Pa još Šikićev intervju o Mamiću. itd.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room