SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Opasni Lokomotivini Albanci režirali rano vodstvo. Zwolinski prvo promašio, a onda poravnao iz kaznenog udarca. Krstanović iz Lokomotive ide u Slaven Belupo

Foto: Kastrati i Uzuni akcija za 1:0Foto: Kastrati i Uzuni akcija za 1:0

LOKOMOTIVA - GORICA 1:1(1:0)

ZAGREB – Igralište Kajzerica. Gledalaca: 100.
Strijelci: 1:0 - Uzuni (7), 1:1 (11m)- Zwolinski (88)

LOKOMOTIVA: Grbić, Karačić, Kolinger, Majstorović, Datković, Mlinar, Knežević, Uzuni, Kastrati, Lecjaks, Božić, još su igrali Hendija, Matić, Raul Gustavo, Smoljo, Hujber, Burić Mario, Đurasek, Burić Nikola, Drožđek, Viduka i Goričan

GORICA: Kahlina, Mchedlishvili, Čagalj, Krizmanić, Čabraja ,Maloča, Suk, Šroler, Miya, Lovrić, Ndiaye još su igrali Branescu, Muhammed, Moro, Marina, Žutić, Čepo, Zenko, Matošević, Dvorneković, Ramzy, Zwolinski.

U prvoj pripremnoj utakmici Lokomotiva i Gorica odigrali su bez pobjednika 1:1. Lokomotiva je imala inicijativu i već u 7' došla do vodstva u režiji njenih Albanaca. Kastrati se sjajnim driblingom oslobodio nekolicine Goričana i povratnom loptom poslužio Uzunija koji nije propustio matirati nemoćnog Kahlinu.
Gorica je poravnala u 88' iz kaznenog udarca koji je izveo Zwolinski i bio precizan za razliku od onog iz 76' kada je promašio kazneni udarac koji je dosuđen nakon prekršaja na njemu.
Teren na Kajzerici bio je težak za igranje, grbav i klizav. I pored toga što u Lokomotivi vlada nekakva  neobjašnjiva blaga opstrukcija medija ipak smo doznali da će Krstanović karijeru nastaviti u Slaven Belupu.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room