SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Gorica je najotvroeniji klub 1.HNL prema medijima. Uz Predsjednikove kobase pričalo se o sutrašnjoj utakmici s Dinamom, uređenju infrastrukture za četvrtu UEFA zvjezdicu.

HNK Gorica hit prvenstva kako u rezultatskom tako i u organizacijskom smislu, za mnoge predstavnike medija predstavlja iznenađenje i osvježenje među prvoligašima, za SportNews ništa novo jer smo od Gorice naviknuli na takav odnos prateći je posljednjih sezona.

Danas su na druženju s medijima uz predsjednika Črnka još bili dopredsjednik Nikoličius, trener Jakirović i igrač Čabraja. Nije bilo zadane teme domaćini su bili na raspolaganju za sva pitanja novinara. Najviše se govorilo u sutrašnjoj utakmici s Dinamom, za koju se karte rasprodane, a za gostujuće navijače osigurano je 700 ulaznica.

- Stavit ćemo Miu da čuva Belog, jer on se njega boji, odgovorio je kroz šalu trener Jakirović kako će se postaviti prema do jučer najboljem goričkom igraču Atiemwenu koji je od proljeća u Dinamu.

- Radimo na poboljšanju uvjeta za novinare. Od sljedeće sezone na istoku će sva mjesta biti sjedeća, želimo četiri UEFA zvjezdice za naš stadion, izvještava predsjednik Črnko.

Gorica trenutno zauzima mjesto na tablici koje joj osigurava igranje u Europskim natjecanjima, pa stoga već sada se vodi računa za stvaranje i infrastrukturnih uvjeta. U Gorici se aktivnosti planiraju i provode na vrijeme i to je razlikuje od mnogih klubova, njen uspjeh i rezultati zasigurno proizlaze iz takvog pristupa.
Uz kako su u Gorici zamislili opuštenu atmosferu na meniju su bile domaće kobase koje Črnko proizvodi iz hobija i njima časti prijatelje što je kod novinara dobro prihvaćeno jer vrlo rijetko nailaze na ovakav pristup.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room