SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Zoran Mamić: Naš trener je najbolji i nije zaboravio kako treba trenirati. Robbie Burton apsolutna zvijezda na Dinamovom predstavljanju novopristiglih igrača i onih koji su produžili ugovor.

Foto: Djuka / Robbie BurtonFoto: Djuka / Robbie Burton

Dinamo je organizirao predstavljanje novopridošlih i igrača koji su produžili ugovore na stadionu Maksimir u istoimenoj loži. Sedmorica veličanstvenih izašli su pred novinare, Marin Leovac, Nikola Moro, Petar Stojanović i Mario Ćuže produžili su ugovore, a lijevi branič Damjan Daničić, argentinski krilni napadač Matias Emanuel Godoy i dojučerašnji kapetan mlade momčadi londonskog Arsenala, vezist Robbie Burton po prvi put stali su pred hrvatske medije.

Predsjednik Barišić u pozdravnom govoru naglasio je da je Dinamov cilj biti u Europi i po mogućnosti izboriti Ligu prvaka.

Sportski direktor Zoran Mamić u svom pozdravnom govoru nije zaobišao ni krizu koja je kulminirala porazom u Osijeku.

- Nismo u dobroj formi u ovom trenutku, to je tako svi imaju povremen padove i krize. Naš trener koji je do jučer bio najbolji trener ovog dijela Europe, a i šire, nije zaboravio kako trenirati, svi ćemo uskoro biti bolji, potrebna je podrška i brzo ćemo izaći iz krize.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room