SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Ovo je bila rutina, Salzburg će biti ispit. Rog drži visoku formu. Soudani i Fernandees daju nadu.Trener Toplak u utorak u Kustošiji najavio čistku, a danas uveo Altiparmakovskog i Zulima

Foto: Šogy / Benković najviši u skokuFoto: Šogy / Benković najviši u skoku

DINAMO – INTER 2:1 (1:0)
ZAGREB – Stadion u Maksimu. Gledatelja: 1.000.. Glavni sudac: Marić (Daruvar) 6,5. Pomoćni suci: Loparac i Kečkiš. Četvrti sudac: Župan (Bjelovar)
Strijelci: 1:0 – Soudani (38), 2:0 – Fernandes (82), 2:1 – Blažević (90)
DINAMO: Eduardo 6,, Stojanović 7, Scildenfeld 6, Benković 6,5, Matel 6,5, Knežević 6,5 (od 78. Gojak -), Pavičić 6,5, Rog 7 (od 63. Olmo -), Soudani 7 (od 70. Ali Karimi -), Fernandes 7, Henriquez 6. Trener Kranjčar 7.
INTER: Čović 6, Mazalović 6, Komorski 5,5, Filipović 5,5, Čeliković 6 (od 60. Mesfin -), Šoljić 5,5, Brlečić 6, Ottochian 6, Blažević 7, Puljić 5,5 (od 80. Zulim -), Kolar 5,5 (od 56. Altiparmakovski -). Trener Toplak 6,5.

Ocjena utakmice: 6,5
Igrač dvoboja: Rog (Dinamo)

Dinamo je pobijedio, ali to nije bila splitska predstava, niti je protivnik bio tako slavne prošlost kao Hajduk. Ovako kao danas bilo je u Vinkovcima sa Cibalijom, pa ako se Poljud ponovi u utorak protiv Salzburga, tada bi to bio izvanredan skor Kranjčarove postrojbe. Reći da je netko bio izniman, ne bi bilo točno, ali je činjenica da Rog drži visoku razinu forme. Benković na stoperu je dobar, ali bit će on bolji zadnji vezni. Soudani i Fernandes su zabili i to je dobro, ali nije da je Henriquez i dalje bez postignutog gola.
Trener Intera Toplak najavio je u utorak u Kustošiji čistku nekih igrača među kojima su spomenuti Altiparmakovski i Zulim, ali se to nije dogodilo nego su obojica dobili šansu u nastavku susreta. Onako kako je Inter primio prvi gol gol Toplak bi "za uši" morao povući stopere ili one koji su skakali sa Soudanijem. Blažević je bio strijelac i najbolji kod Zaprešićana.

Fotogalerija:

Foto: Šogy

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>