SportNews.hr

prava sportska priča

Ivković doveo sebe da mora srušiti Belgijance. Inače će početi pitanja

Foto: Djuka / IvkovićFoto: Djuka / Ivković

RIJEKA – LOKOMOTIVA 1:0 (1:0)

RIJEKA – Stadion Rujevica. Gledatelja: 3.000. Glavni sudac: Batinić (Osijek) 7. Pomoćni suci: Petrović i Šarić. Četvrti sudac: Bel (Osijek).

Strijelac: 1:0 – Mitrović (10),

RIJEKA: Prskalo 7,5, Ristovski 7, Elez 6,5, Mitrović 7,5, Zuta 6,5, Bradarić 6 (od 76. Martić -), Maleš 6, Vešović 7 (od 80. Čanadžija -), Gavranović 6,5, Matel 6 (od 63. Mišić -), Bezjak 6. Trener Kek 7.

LOKOMOTIVA: Zagorac 6, Bartolec 6, Majstorović 6, Perić 6, Bočkaj 6, Capan 6 (od 61. Ivanušec -), Šunjić 6, Fiolić 6,5, Grezda 6 (od 71. Cekici -, Majer 6 (od 46. Rožman 6), Marić 6. Trener Ivković 6.

 

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Mitrović (Rijeka)

Kako nogomet ponekad može biti surov. Takvim bi ga mogao ocijeniti trener Lokomotive Ivković koji je vjerojatno u najboljoj namjeri, a s nedovoljno promišljanja, protiv Osijeka zaigrao bez sedmorice ponajboljih igrača, te ne baš zasluženo, ali je ipak - izgubio. Ivković je na konferenciji za novinare tvrdio da je želio proširiti krug kandidata za sastav, zacijelo računajući i s rezervama na pobjedu nad Osijekom, što baš i nije bilo logički jer ovo je novi, a ne stari Osijek. Izgleda da je cilj bio odmoriti najbolje igrače uoči važnih utakmica, nakon njihova 16-satnog putovanja u Ukrajinu i natrag. Poslije poraza od Osijeka bilo je riskantno računati na iskupljenje na Rujevici, bez obzira što je igrao najbolji sastav. Konačno, tamo je Ivković pao prije 15 mjeseci kada je također s Lokomotivom izgubio s 0:5. Ivković se sada doveo u situaciju da bi samo prolaz protiv Belgijanaca u Ligi Europe donio iskupljenje. A to će biti teško.

Surovost je u tom da Lokomotiva na Rujevici nije zaslužila poraz U 84. minuti Ivanušec je imao šah-mat situaciju, nije zabio, Lokomitiva je na sebe, a posebice trener Ivković, navukla težak teret.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>