SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Pivarić ne igra sutra protiv Salzburga. Ćorić i Machado će ući s klupe. Taktička formula slična onoj kao protiv Hajduka. Kranjčar posredno dao znati da Rog poslije Salzburga odlazi

Foto: Djuka / Cico Kranjčar i Ante Ćorić na presiciFoto: Djuka / Cico Kranjčar i Ante Ćorić na presici

Poslije konferencije novinari su u jednom kutu okupirali Cicu Kranjčara ne bi li doznali još kakvu ekskluzivu, a glasnogovornica Sandra Špičić pocupkivala je sa strane željna da "okupacija" što prije završi. Na jednom drugom kraju, novinarima, fotoreporterima i snimateljima dijeljene su akreditacije za sutrašnji prvi susret četvrtog pretkola Lige prvaka između Dinama i Salzburga. Osam dana kasnije igra se uzvrat.

To je bila atmosfera u press centru nešto poslije jedan sat popodne.

Kranjčar je na konferenciju za novinare došao u pratnji igrača Ante Ćorića koji je četiri godine igrao u mlađim uzrastima austrijskog kluba.

-Tri prethodne utakmice pokazale su da nam forma raste. Pivarić doduše neće igrati, ali se Ćorić i Machado oporavljaju i vjerojatno će uskočiti s klupe. Salzburg je kvalitetan suparnik, ali ne kao prije dvije godine. Na lice mi se vratio osmijeh, referirao je Kranjčar.

Na pitanje kakvu će taktiku primijeniti, Kranjčar je odgovorio:

-Slično kao u Splitu, ali s izraženijom napadačkom ulogom.

-Na pitanje što je s Rogom Kranjčar nije izravno odgovorio, ali posredno jest:

-Mislim da sve ide svojim tijekom. Uostalom, o tome biste trebali pitati sportskog direktora. Ja ga imam osiguranog za dvije utakmice sa Salzburgom.

Poslije odlaska Brekala, Pjace, Eduarda (vratara), Roga, a možda i još ponekoga, nema druge nego kleknuti pred Majku Božju od Kamenita vrata.

Ante Ćorić je priznao da s nekim igračima Salzburga još ostvaruje mobitelske kontakte. Čini mi se da je poslije završetka prošlog prvenstva rekao da je i bio kod prijatelja u Salzburgu.

-Igrao sam s nekima od njih tako da Salzburg nije tajna.

Glasnogovornica je obavijestila da se očekuje oko 10 tisuća gledatelja.

-Pozivan gledatelje da ih bude i više. Kako je bilo lijepo igrati u Splitu pred 30.000, zaključio je konferenciju Ćorić.

 

 

Fotogalerija:

Foto: Djuka

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>