SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kranjčar nema milosti prema Lokomotivi: Fiolić dolazi za deset dana. Protiv Splita bez petorice ponajboljih. Ulaze Pivarić, Machado, Šemper, Olmo i Ali Karimi

Foto: Djuka / Fiolić će uskoro u Dinamo kaže KranjčarFoto: Djuka / Fiolić će uskoro u Dinamo kaže Kranjčar

Današnjoj pressici točno u podne u Maksimiru prisustvovali su samo najbolji poznavatelji Dinamovih prilika. Split, kao sutrašnji prvenstveni protivnik, senzacionaliste ne zanima. Primijetio je to i Kranjčar:

-Malo vas je, ali ste pravi!

Trener je uoči gostovanja Splita rekao:

-Susret sa Splitom je predigra uoči uzvratnog dvoboja u Salzburgu. Pojedini će odmarati, neki čekati na klupi, a neki igrati od prve minute. Za one koji će travnjak nema bolje prigode od ove da se dokažu.

Idemo od početka. Tko će dobiti odmor?

-Rog, Soudani, Fernandes, Knežević i Sigali.

Tko ulazi?

-Pivarić i Machado. Jest da je rizik, ali mislim da mogu. Osim njih u sastavu će biti Ali Karimi, Olmo i Šemper.

Na klupi će biti i vratar Eduardo?

-Pretpostavljam da Eduardo odlazi, ali će u Salzburgu braniti. Imamo dvojicu vrlo perspektivnih vratara Šempera i Livakovića i na njima ćemo bazirati budućnost. Na klupi će ulazak na teren čekati i Hodžić.

Jedno od pitanja odnosilo se na kapetana Antolića. Kad je izlazio u utorak čuo se i poneki zvižduk?

-Antolić zaslužuje još povjerenja, igrat će sutra i žao mi je što je bilo negodovanja. Dogodi se to. Prisjetim se sebe: 14. rujna 1983. protiv Porta u Kupu kupova u Maksimiru zabio sam dva gola, a iz nekog razloga zviždalo mi je 40 tisuća ljudi. To mi se događalo i u Rapidu, ali samo na početku. Takav je život nogometaša.

Toliko o sutrašnjoj utakmici. Potom sam Kranjčara upitao kako gleda na neposrednu budućnost. Što ako prođe u Ligu prvaka, što ako ostane u Europskoj ligi i kako se ponašati prema Lokomotivi, ako i ona izbori plasman u Europsku ligu. Mislio sam tu na Fiolića, Perića, pa i Grezdu. Jest da će po mojem mišljenju Bočkaj za godinu dana biti drugi Rog (isti uporni mentalitet sjeverozapadne Hrvatske), ali to treba dočekati. Dakle, Dinamo mora s obzirom na odlaske, dovesti i neka pojačanja, jer će inače na europskoj sceni biti topovsko meso. I zbog toga Kranjčar nije izrazio nimalo "milosti" prema Lokomotivi?

-Nema čekanja, za desetak dana Fiolić će biti Dinamnov igrač. Lijeva noga, baš takav nam treba. A nešto ćemo vjerojatno dovesti i iz inozemstva.

Kad je Cico odlazio prozborili smo nekoliko rečenica i malo se dotakli prijatelja Tomislava Židaka, kolumniste Jutarnjeg lista. Žile piše da ćeš u proljeće biti na burzi rada u Zvonimirovoj?

-Da čitao sam to. Iznenadilo me. Premda mislim da je riječ o novinarskoj figuri, Tomica je preveliki pesimist. Ja ipak vjerujem u pozitivno.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room