SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Lokomotiva bez poraza vozi kroz Europu. Za Flamance zabili dečki s Jamaike i Tanzanije! Po Ivkoviću, Bočkaj fantastičan u nastavku. Fiolić na putu u Dinamo - najbolji!

Foto: Šogy / FiolićFoto: Šogy / Fiolić

LOKOMOTIVA - RACING GENK  2:2  (0:1)

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 2.000.. Glavni sudac: Bognar (Mađarska) 6,5. Pomoćni suci: Varga i Buzas. Četvrti sudac: Solmosi (svi Mađarska).

Strijelci: 0:1 - Bailey (35) 11 m, 0:2 - Samatta (47), 1:2 - Marić (52) 11 m, 2:2 - Fiolić (59), 

LOKOMOTIVA: Zagorac 6,5, Bartolec 7, Majstorović 6,5, Perić 6,5, Rožman 6, Šunjić 7, J. Ćorić 6 (od 46. Ivanušec 6), Fiolić 7,5, Grezda 6, Bočkaj 7 (od 87. Cekici -), Marić 7. Trener Ivković 6.

RACING GENK: Blzot 6, Walsh 6,5, Dewaest 6,5, Colley 6,5, Uronen 6, Heynen 6,5, Ndidi 6,5, Buffel 6 (od 43. Trossard -),Pozuelo 6,5, Bailey 7, Samatta 7 (od 83. Karelis -). Trener Maes 6,5..

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Fiolić (Lokomotiva)

Bila je ovo lijepa, zapravo prelijepa večer na maksimirskom stadionu. Lokomotiva je poslije 0:2 uspjela izjednačiti i na svom europskom putu još nije poražena. Slijedi uzvrat u Belgiji, 90 km istočno od Bruxellesa.

Tomo Ivković je pokušao ponoviti smisao iz prvog susreta s Ukrajincima, ali je svaka utakmica druga priča, pa  tako i ova. Dok je Lokomotiva  igrala zatvoreno i slijedila trenerov "krik": bitno je da ne primimo pogodak dogodilo se upravo suprotno. Primljena su dva neobranjiva gola. Egzekutori nisu bili Europljani, nego dečki iz Jamaike i Tanzanije! Stotinjak vjerojatno Flamanaca, na južnoj tribini, padalo je u trans. A onda je logika promijenjena. Domaći su se otvorili i do izražaja su došle kreacija Fiolića, proboji Bartoleca i Bočkaja, pokretljivost Šunjića... Sada moj favorit nije samo Bočkaj iz Krapine nego i Bartolec "sigurno" rođen u bolnici na Svetom Duhu! Ovo "sigurno" je samo novinarska figura. Dečko je Zagrepčanin.

Vjerujem da je Cico Kranjčar večeras uživao gledajući Fiolića, a ja se nadam da ću ga uživo u Lokomotivinom dresu vidjeti još i u nedjelju u Zaprešiću. Cijela momčad Intera bila je u maksimirskom gledalištu.

-U prvom poluvremenu se nismo uspjeli posložiti u sredini igrališta. Kako se to kaže, nismo dobro stajali na terenu. Gostujući drugi gol nas je nevjerojatno probudio, Bočkaj je u nastavku bio fantastičan. na kraju smo mogli i pobijediti, rekao je Ivković.

Fotogalerija:

Foto: Šogy&Djuka

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>