SportNews.hr

prava sportska priča

Antolić trenerovo držanje "iznad vode" vratio jedinim i to pobjedonosnim golom. Kranjčar: Sve je podređeno Salzburgu

 Foto: Šogy / AntolićFoto: Šogy / Antolić

DINAMO - SPLIT 1:0 (0:0)

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 1.424.. Glavni sudac: Pejin (Donji Miholjac) 6. Pomoćni suci: Pataki (Đakovo) i Zobenica (Vinkovci). Četvrti sudac: Burilo (Osijek).

Strijelaa: 1:0 - Antolić (62)

DINAMO: Šemper 7, Matel 5,5, Benković 6, Soldo 6, Pivarić 6, Antolić 7, Machado x, Pavičić 6, Rog 6, Hodžić 6 (od 66. Gojak -), Henriquez 5,5. Trener Kranjčar 6.

SPLIT: Duka 6, Roglić 5,5 (od 71. Samac -), Fuštar, 5,5, Rrahmani 6, Vitus 6, Obšivač 6, Jakić 5,5, Jurendić 6, Chwedukas 5,5 (od 86. Jukić -), Pešić 6, Bakaj 5,5 (od 68. Bojić -). Trener Lokica 5,5.


Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Antolić (Dinamo)

Naoko jednostavna, a u biti vrlo komplicirana utakmica. Da bi momčad bila prava morali bi igrati najbolji, zdravi i odmornii, a takvih nije dovoljno, a k tome još vladaju i posebne okolnosti uoči revanša u Salzurgu u kojem se odlučuje.o plasmanu u Ligu prvaka. Pojedinici, njih petorica nisu bili ni na klupi, drugi su kao Rog jako umorni, treći su još oporavljenici poput Pivarića, Machada, Ćosića...četvrti trebaju zaslužiti dres prvotimca u pravom smislu i peti kojih je vijek trajanja istekao, a zovu se Henriquez i Matel. U takvoj posebnosti nije bilo lako ni i igračima ni treneru, a ni navijačima. Unatoč svemu uknjižena su tri nova prvenstvena boda, a Cico Kranjčar gura bez poraza. Danas se vidjelo da se isplatila trenerova strpljivost prema Antoliću. Unatoč kritikama zadržao je Antolića "iznad vode" i on je vratio jedinim i to pobjedonosnim pogotkom. Split je igrao agresivnije (ukupno 14 prekršaja), Dinamo je napravio samo šest. Posjed je bio Dinamov 61:39.

-Dobili mo Antolića, a i Machada i Sosu i bodove naravno, zbrajao je poslije utakmice Kranjčar. Rog je morao igrati, nisam imao koga, Schildenfelds se ozlijedio na zagrijavanju.
Lokica, trener Splita žalio je za dvama prilikama:
-Imali smo u jednoj minuti dvije šanse. Naša igra bila je temeljena na obrambenom bloku, obrazložio je trener.

Fotogalerija:

Foto: Šogy

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>